СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auh...koliko mnogo i brzo pišete-ne "postizavam" :hahaha:

da se zapljunem i ja u novoj kafanici

ae malo treninga za mozak..neverovatno kako se "automatski" čitaju nove reči :)

10250227_10204243872392009_5355850236584483945_n.jpg

Буди поносан, хаха

То чита свако

прескочио си Тандури Масалу. човек је непресушни извор података и историјских извора. обрати пажњу на његове текстове.

ствар је у томе Ками што ти волиш социолошке и философке расправе, а то није историја. то су идеје.

Najbitnija istorija je istorija ideja, i tu istoricari mora da koriste vise disciplina, i m0oraju da razumeju i filozofiju i ekonomiju i masu drugih stvari. Naucnici to rade.

Kami, drži se ti politike...Da bi diskutovao na istoriji moraš da vrlo dobro vladaš određenom oblasti i da imaš dobru logističku podršku u vidu bibliografije i to obimne. E, sada, Slaven i Rojalista su globalni majstori i razumeju se u bukvalno sve, SaWa piše o heraldici, Igor o lingvističkim pitanjima....

Ja nisam naucnik, ali jako postujem prave naucnike.

To sto oni pisu, i to sto Milunka pise je jedan hiljaditi deo ozbiljne nauke.

I opet kazem, glavna istorija je istorija ideja, i stavljanje tih mali stvari u siri kontekst.

A Rojalista je potpuni idiot, i boli me glava od svake njegove ogranicene recenice.

Срели се на некој прослави Горан Океј Бенд, Мики Мећава, Ђуле Ван Гог, Иван 200 на сат, Ђоле Ђогани, Аца Селтик, Бора Чорба и Неша Галија. Онда су позвали обезбеђење и избацили Микија Мећаву јер га нико није знао и мислили су да се прошверцово.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back