СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Soko Banji?

Pa dobro, svi znamo da je reefer bolestan i da mu treba neka kura.

Да, Рифер је констатовао да је Бања Ковиљача његовим доласком трансформисана у Карлове Вари, где је он Карло, наравно, па је сада позната као Риферове Вари.

Предлажем да Газелу преименујемо у "Риферов Мост".

Каква Газела, Мос’ на Ади је бољи избор. :mrgreen:

Да, Адски Мост је савршен одабир.

- - - - - - - - - -

:lol:

Јел' то онај Рифер што је величао идеју у капитализму као најскупљу, а сам је спреман да је плати тек 15%? :lol:

Рифке је стара комуњара, само се сад случајно нашао у приватном упослењу.

Наиме, када питамо некога "Да ли волиш Телеком?" и "Је ли Источни Берлин пре 1990 леп?", ако ти одговори на "да", то је брзи тест Црвенлука.

Да, Рифер је констатовао да је Бања Ковиљача његовим доласком трансформисана у Карлове Вари, где је он Карло, наравно, па је сада позната као Риферове Вари.

Moze, ali mora kao Branko, prvo da skoci, molim lepo.

U Soko Banji?

Pa dobro, svi znamo da je reefer bolestan i da mu treba neka kura.

Još kad bi neko ovde imao malo, bar malo znanja o tom kraju. Kako mali Perica, i ostala ne baš inteligentna deca, zamišljaju Sokobanju... kao "lečilište" za babe i dede. Zato i jesu malo manje inteligentni. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa nije zbog kure( nadam se) nego on slusa sta i kako Vucic kaze, a on je preporucio da ove godine provodimo GO
domacinski.

Ne samo ove godine, Srbija je prelepa i ima vrhunska mesta za izlete i odmore. Jadan je onaj ko nije upoznao svoju zemlju, a i dalje sanja o inostranstvu.

- - - - - - - - - -

Tebi to nije dalkeo, ili ipak više voliš Vrnjačku Banju, jer tamo ne moraš puno da obilaziš prirodne lepote, već samo da budeš u nekoj glavnoj ulici, ili šetalištu. Meni je Sokobanja lepša od svih nemačkih izletišta, šta da radim, možda volim netaknutunu priordu, možda sam samo svestan svog nacionalizma i ponosan na sve to? Za razliku od raznik Čeda, Čanaka i njihovih podguznih muva kojima tuđe go*vno lepše miriše.

- - - - - - - - - -

:lol:

Јел' то онај Рифер што је величао идеју у капитализму као најскупљу, а сам је спреман да је плати тек 15%? :lol:

Tako je, to je kapitalizam. Ako imaš investicije, ti uzmi svih 100%, ali pošto nemaš, i jasno to napisala, ja nudim tih 15%, ali pazi, još malo. Kasnije će da bude 10%. Zar 10% nije puno za 0 dinara uloženih u biznis?

- - - - - - - - - -

Moze, ali mora kao Branko, prvo da skoci, molim lepo.

Zzzzzzzzz....

Još kad bi neko ovde imao malo, bar malo znanja o tom kraju. Kako mali Perica, i ostala ne baš inteligentna deca, zamišljaju Sokobanju... kao "lečilište" za babe i dede. Zato i jesu malo manje inteligentni. :lol:

Imao sam priliku, sticajem poslovnih okolnosti, da proboravim tamo tri dana. Tri duuuga dana. Previse duga.

Ostao mi je u pamcenju nas osecaj za turizam i usluge i jedan ceo bogovetni dan bez vode, sred kvara na cevi koji su, sred sezone, lokalni udarnici iz Vodovoda popravljali od jutra do mraka, veci deo vremena provodeci u hladu pred obliznjom prodavnicom.

Srpski turizam - kako to gordo zvuci. I primamljivo, ako si sklon mazohizmu.

- - - - - - - - - -

Ne samo ove godine, Srbija je prelepa i ima vrhunska mesta za izlete i odmore. Jadan je onaj ko nije upoznao svoju zemlju, a i dalje sanja o inostranstvu.

...

Zar ti nisi svojevremeno prosipao bisere tipa Grcka, Grcka über Alles?
I dok Vucic nije rekao da ove godine dolazi u obzir samo Srbija ti si redovno isao u Grcku? Ili sam ja nesto pomesala?
Svakako da je Srbija lepa, ali je dovoljno da covek ode za vikend na dva dana u neku banju, vinariju, na planinu, u neki manastir, vec sta ga zanima,
sta ces u toj selendri da provodis dve nedelje?

Eto, lepo si pokazao svoje domete. Da li si za ta tri dana posetio neko od izletišta u okolini? Da li si otišao do Sokograda, crkve Presvete Bogorodice? Do Bogorodice u steni? Do Seselačke pećine, izvora Moravice? Toliko istorijskih mesta, a ti se sećaš nestanka vode u mestu sa toliko puno izvora? Uh, naš narod za takve ima naziv. :lol:

- - - - - - - - - -

Zar ti nisi svojevremeno prosipao bisere tipa Grcka, Grcka über Alles?
I dok Vucic nije rekao da ove godine dolazi u obzir samo Srbija ti si redovno isao u Grcku? Ili sam ja nesto pomesala?
Svakako da je Srbija lepa, ali je dovoljno da covek ode za vikend na dva dana u neku banju, vinariju, na planinu, u neki manastir, vec sta ga zanima,
sta ces u toj selendri da provodis dve nedelje?

Naravno, bio u Grčkoj 15 dana, a kakve to ima veze sa odlaskom na 5 dana u neko lepo mesto u srbiji?

Imao sam priliku, sticajem poslovnih okolnosti, da proboravim tamo tri dana. Tri duuuga dana. Previse duga.

Ostao mi je u pamcenju nas osecaj za turizam i usluge i jedan ceo bogovetni dan bez vode, sred kvara na cevi koji su, sred sezone, lokalni udarnici iz Vodovoda popravljali od jutra do mraka, veci deo vremena provodeci u hladu pred obliznjom prodavnicom.

Srpski turizam - kako to gordo zvuci. I primamljivo, ako si sklon mazohizmu.
Ja se stidim priznati, zaista poznajem taj svoj kraj od A-do Sh ( Babin Zub incl,), al me nekako put u tu banju nikada nije odveo.
Mnogo mi je zanimljiviji deo oko Dunava sa vinarijama, a ima ih i oko Knjazevca, prirodne su lepote vise sa druge strane, ali
tamo provoditi dve nedelje za mene je neprihvatljivo.

- - - - - - - - - -

Eto, lepo si pokazao svoje domete. Da li si za ta tri dana posetio neko od izletišta u okolini? Da li si otišao do Sokograda, crkve Presvete Bogorodice? Do Bogorodice u steni? Do Seselačke pećine, izvora Moravice? Toliko istorijskih mesta, a ti se sećaš nestanka vode u mestu sa toliko puno izvora? Uh, naš narod za takve ima naziv. :lol:

- - - - - - - - - -

Naravno, bio u Grčkoj 15 dana, a kakve to ima veze sa odlaskom na 5 dana u neko lepo mesto u srbiji?
Ma da, sacu bas svaki Mackov kamen da posecujem, pa nije ni moj zivot 1000 godina.

Tako je, to je kapitalizam. Ako imaš investicije, ti uzmi svih 100%, ali pošto nemaš, i jasno to napisala, ja nudim tih 15%, ali pazi, još malo. Kasnije će da bude 10%. Zar 10% nije puno za 0 dinara uloženih u biznis?

.

15% је мало за 100% идеје. Џабе ти 100% инвестиција, кад не знаш где ћеш да их уложиш (осим у позлаћене ВЦ шоље). Зар 50% није и превише за 0% идеје?
Тако да је 50/50 још и поклоњена понуда.

Tebi to nije dalkeo, ili ipak više voliš Vrnjačku Banju, jer tamo ne moraš puno da obilaziš prirodne lepote, već samo da budeš u nekoj glavnoj ulici, ili šetalištu. Meni je Sokobanja lepša od svih nemačkih izletišta, šta da radim, možda volim netaknutunu priordu, možda sam samo svestan svog nacionalizma i ponosan na sve to? Za razliku od raznik Čeda, Čanaka i njihovih podguznih muva kojima tuđe go*vno lepše miriše.

Or maybe you're just a smug, pompous old fart?

Na ja. Wir lieben dich trotzdem. Ok, vielleicht nicht wirklich "lieben", sondern... mögen.

Ok, ok, ich muss das gestehen, vielleicht nicht mögen, sondern... tolerieren.

Noch.

15% је мало за 100% идеје. Џабе ти 100% инвестиција, кад не знаш где ћеш да их уложиш (осим у позлаћене ВЦ шоље). Зар 50% није и превише за 0% идеје?

Pa imam ja svoje ideje koje lepo realizujem? Ma ti nađi nekog kapitalistu ili komunistu, koji će da ti ponudi 50%. Evo, imaš ovog što ga prate mušice, on ide na neke timbildinge u Sokobanju, al' nume da nađe vodu. Možda ti on ponudi i 60%? :per:

И та ВЦ шоља има златну боју само када се у њу сручи товар који се обично и испушта на то место. Позлата траје док се не повуче вода

Kako da to objasnim, tebi, takvom poznavaocu luksuza, ali ima i nas ovakvih, cudnih, koji vole da odu do vodopada, uljuljkani cinjenicom da ce po povratku moci da se okupaju.

Razumem ako tebi to ne smeta i nemas tu odvratnu naviku da se okupas.

To je drugo.

Kako da to objasnim, tebi, takvom poznavaocu luksuza, ali ima i nas ovakvih, cudnih, koji vole da odu do vodopada, uljuljkani cinjenicom da ce po povratku moci da se okupaju.

Razumem ako tebi to ne smeta i nemas tu odvratnu naviku da se okupas.

To je drugo.

Zanimljiva je ta razlika. Ti sediš ispred prodavnice i čekaš nekakavu vodu, za koju ne znaš hoće li doći. Ja odem do izvora i jezera, pa se okupam. Ali dobro, ti ipak voliš kad se oko tebe okupljaju mušice. :lol:

Е, па, Риферчићу, прокоцк'о си шансу. Не знаш да се цењкаш, а знам да си заинтересован. :lol:

Зато ћу ја сад да урадим оно што се ради и у капитализму у оваквим случајевима - јавно ћу да изнесем идеју. Па се ти сад утркуј са осталим инвеститорима. :p:lol:

Можда је ово узрок посете Блоковског Билдерберга?

њњњ.риферове-вари.риф

hqdefault.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back