Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Pa nije zbog kure( nadam se) nego on slusa sta i kako Vucic kaze, a on je preporucio da ove godine provodimo GOU Soko Banji?
Pa dobro, svi znamo da je reefer bolestan i da mu treba neka kura.
domacinski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije zbog kure( nadam se) nego on slusa sta i kako Vucic kaze, a on je preporucio da ove godine provodimo GOU Soko Banji?
U Soko Banji?

Каква Газела, Мос’ на Ади је бољи избор.![]()
Јел' то онај Рифер што је величао идеју у капитализму као најскупљу, а сам је спреман да је плати тек 15%?![]()
Да, Рифер је констатовао да је Бања Ковиљача његовим доласком трансформисана у Карлове Вари, где је он Карло, наравно, па је сада позната као Риферове Вари.
Предлажем да Газелу преименујемо у "Риферов Мост".
Moze, ali mora kao Branko, prvo da skoci, molim lepo.
Нећемо му то тражити.
Предуслов је да изгребе свој Бе Ем Дублве.
То је болније од било чега другог.
U Soko Banji?

Pa nije zbog kure( nadam se) nego on slusa sta i kako Vucic kaze, a on je preporucio da ove godine provodimo GO
domacinski.
Да, Рифер је констатовао да је Бања Ковиљача његовим доласком трансформисана у Карлове Вари, где је он Карло, наравно, па је сада позната као Риферове Вари.
Предлажем да Газелу преименујемо у "Риферов Мост".
Јел' то онај Рифер што је величао идеју у капитализму као најскупљу, а сам је спреман да је плати тек 15%?![]()
Moze, ali mora kao Branko, prvo da skoci, molim lepo.
Još kad bi neko ovde imao malo, bar malo znanja o tom kraju. Kako mali Perica, i ostala ne baš inteligentna deca, zamišljaju Sokobanju... kao "lečilište" za babe i dede. Zato i jesu malo manje inteligentni.![]()
Još kad bi neko ovde imao malo, bar malo znanja o tom kraju. Kako mali Perica, i ostala ne baš inteligentna deca, zamišljaju Sokobanju... kao "lečilište" za babe i dede. Zato i jesu malo manje inteligentni.
- - - - - - - - - -
Ne samo ove godine, Srbija je prelepa i ima vrhunska mesta za izlete i odmore. Jadan je onaj ko nije upoznao svoju zemlju, a i dalje sanja o inostranstvu.
...

Zar ti nisi svojevremeno prosipao bisere tipa Grcka, Grcka über Alles?
I dok Vucic nije rekao da ove godine dolazi u obzir samo Srbija ti si redovno isao u Grcku? Ili sam ja nesto pomesala?
Svakako da je Srbija lepa, ali je dovoljno da covek ode za vikend na dva dana u neku banju, vinariju, na planinu, u neki manastir, vec sta ga zanima,
sta ces u toj selendri da provodis dve nedelje?
Ja se stidim priznati, zaista poznajem taj svoj kraj od A-do Sh ( Babin Zub incl,), al me nekako put u tu banju nikada nije odveo.Imao sam priliku, sticajem poslovnih okolnosti, da proboravim tamo tri dana. Tri duuuga dana. Previse duga.
Ostao mi je u pamcenju nas osecaj za turizam i usluge i jedan ceo bogovetni dan bez vode, sred kvara na cevi koji su, sred sezone, lokalni udarnici iz Vodovoda popravljali od jutra do mraka, veci deo vremena provodeci u hladu pred obliznjom prodavnicom.
Srpski turizam - kako to gordo zvuci. I primamljivo, ako si sklon mazohizmu.
Ma da, sacu bas svaki Mackov kamen da posecujem, pa nije ni moj zivot 1000 godina.Eto, lepo si pokazao svoje domete. Da li si za ta tri dana posetio neko od izletišta u okolini? Da li si otišao do Sokograda, crkve Presvete Bogorodice? Do Bogorodice u steni? Do Seselačke pećine, izvora Moravice? Toliko istorijskih mesta, a ti se sećaš nestanka vode u mestu sa toliko puno izvora? Uh, naš narod za takve ima naziv.
- - - - - - - - - -
Naravno, bio u Grčkoj 15 dana, a kakve to ima veze sa odlaskom na 5 dana u neko lepo mesto u srbiji?
Tako je, to je kapitalizam. Ako imaš investicije, ti uzmi svih 100%, ali pošto nemaš, i jasno to napisala, ja nudim tih 15%, ali pazi, još malo. Kasnije će da bude 10%. Zar 10% nije puno za 0 dinara uloženih u biznis?
.
Ma da, sacu bas svaki Mackov kamen da posecujem, pa nije ni moj zivot 1000 godina.
Tebi to nije dalkeo, ili ipak više voliš Vrnjačku Banju, jer tamo ne moraš puno da obilaziš prirodne lepote, već samo da budeš u nekoj glavnoj ulici, ili šetalištu. Meni je Sokobanja lepša od svih nemačkih izletišta, šta da radim, možda volim netaknutunu priordu, možda sam samo svestan svog nacionalizma i ponosan na sve to? Za razliku od raznik Čeda, Čanaka i njihovih podguznih muva kojima tuđe go*vno lepše miriše.
15% је мало за 100% идеје. Џабе ти 100% инвестиција, кад не знаш где ћеш да их уложиш (осим у позлаћене ВЦ шоље). Зар 50% није и превише за 0% идеје?
Тако да је 50/50 још и поклоњена понуда.

15% је мало за 100% идеје. Џабе ти 100% инвестиција, кад не знаш где ћеш да их уложиш (осим у позлаћене ВЦ шоље). Зар 50% није и превише за 0% идеје?
Тако да је 50/50 још и поклоњена понуда.
Eto, lepo si pokazao svoje domete. Da li si za ta tri dana posetio neko od izletišta u okolini? Da li si otišao do Sokograda, crkve Presvete Bogorodice? Do Bogorodice u steni? Do Seselačke pećine, izvora Moravice? Toliko istorijskih mesta, a ti se sećaš nestanka vode u mestu sa toliko puno izvora? Uh, naš narod za takve ima naziv.![]()
Kako da to objasnim, tebi, takvom poznavaocu luksuza, ali ima i nas ovakvih, cudnih, koji vole da odu do vodopada, uljuljkani cinjenicom da ce po povratku moci da se okupaju.
Razumem ako tebi to ne smeta i nemas tu odvratnu naviku da se okupas.
To je drugo.