СКУПШТИНСКА КАФАНА БРОЈ 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Опет неке несугласице, опет брат удара на брата најдражег.

Кад ће Срби да се обоже, умноже, и... не знам сад шта је било треће, исто нешто же?

Братанче, много ти стоиш на ова форум... ај сеш мало...

- - - - - - - - - -

aj sad ti a ja opet nadjem prevod...

11892174_842350982529628_3407085986030874161_n.jpg

Дорчол, Дорчолцима!

Zašto u Đermaniju kad je u Šveckoj akcija? Nego, zašto BBC ne snimi neku reklamicu za svoje ostrvce? Žica, doge, komandosi, nadrkane babe i dede pirgave sa crvenim nosićima?
:think:

kanda ne vole autoreklamu..više vole da ih neki drugi" reklamiraju" (Grci..Francuzi, Španci i sl gde javno orgijaju)a .na onom linku što je turila Surka..toliko ima gadosti iz gorepomenute rajske zemlje da se i stari Rimljani crvene u grobu

Lepo covek prica... Dosetao do SveCke, i podneo papire za politicki azil. Dobio kucu od 200 kvm, mercedesa C500, i dva drveta, jedno na kome rastu ojri, a ovo na kome rastu $$ USD jos nije procvetalo... :hahaha: :hahaha: :rotf:

Srbi, juris.Svi putevi vode u Nemacku. Sve biju ko nece. I juzna mora uracunata u vlazne snove. Sa obaveznim ronjenjem! :lol:

_niemand_
meden je , sa sanjalackim okama
jos samo da shvati da njegova sirija ne postoji i da nikada postojala nije .... niti ce ...
i ko ga je terao da posti u izbeglistvu, ako on predstavlja intelegenciju :roll:

Migalu, jedini beli ( albino) kit na svetu

Mistični i legendarni kit Migalu prvi je put je primećen 1991. godine i Kaufman ga od tada prati. Tada je bio deo tima koji je otišao do
aboridžinskih starešina kako bi im pomogli da daju ime ovom posebnom kitu. Aboridžini su se odlučili za ime Migalu što na njihovom jeziku znači 'beli momak'.

U prodavnici kad sam otišla posle posla, ostalo još samo pola 'leba. Uzmem to, ali reko aj da napravim proju.
Kad sam uzela kesu sa kukuruznim brašnom, vidim da unutra šeta neka mala buba. Nije moljac, bubica koja asocira na mrava. Prekopala sam onu kesu sa brašnom da vidim jel ima još koja i da uhvatim onu ali nisam ništa uspela. I zovem ja odma moju majku, ispričam joj :telefon:i pitam šta da radim :besna:? Jel da bacam brašno il šta?
Pita keva koji će mi proja, rekla sam joj juče da hoću da pravim musaku, ali pošto sam potrošila skoro sve pare koje sam imala kod sebe, nisam imala da kupim parče junećeg mesa.
A majka kaže
-pa eto, jedi onda proju s' bubećim mesom
:hahaha1:

Мало протеина и хитина, шта фали? ;)

Него, пре пар година сам у Београђанци, не сећам се је л' то тад био Макси, Фамилија или неки трећи велики маркет, купила тестенину пуну буба. А није истекао рок трајања. Или су га они вешто преправили.:think:

Мало протеина и хитина, шта фали? ;)

Него, пре пар година сам у Београђанци, не сећам се је л' то тад био Макси, Фамилија или неки трећи велики маркет, купила тестенину пуну буба. А није истекао рок трајања. Или су га они вешто преправили.:think:

Meni se onako "na blic" učinilo da piše HITNA :lol:
Samo da se javnem, nisam umrla od bube :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back