- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сломио сам телефон што сам купио пре неки дан. Прсо као сијалица. 
meni ovo kazes?Ел видиш по коме сам ти дао надимак.Сломио сам телефон што сам купио пре неки дан. Прсо као сијалица.
![]()
Kako si uspeo? Samo ekran ili baš telefon?Ел видиш по коме сам ти дао надимак.Сломио сам телефон што сам купио пре неки дан. Прсо као сијалица.
![]()
Oće, i još ima da gugućeš i vrtiš se u krug ispred nje.

nikogaНе знам кога сам цитирао. Рифера.![]()

Kad nosi lopatu u džepu. I glavi.pa kako si tako smotan jbt?

pa kako si tako smotan jbt?

za Peru oci vadim...dakle, odabijKad nosi lopatu u džepu. I glavi.![]()

Koliko vidim (a fotka ko Nešina) samo ekran?
Pa nosi u servis.Kad ga upalim počne da šizi, otvara sve redom bez komande.
Čekaj, o čemu ovde pišeš, da nije...to je zato sto mu nisi odmah kupio ''odelo''![]()

nije...samo na ****** mislisČekaj, o čemu ovde pišeš, da nije...![]()

Pa nosi u servis.
Mislila si na *****?nije...samo na ****** mislis![]()

еј невероватно је то колико све зависи од случајности... ја сам имао маску и заштитно стакло на телефону и испао ми је са типа 40 цм висине на плочице... и успело је да се деси немогуће и да нешто дохвати оних милиметар и по између маске и стакла... и да пукне екран испод ... 70е била замена.Кад ухватим време, однећу. Овај стари ми је ок, испадао 300 пута и никад ништа а иста фирма.
Добра ви ноћ добри људи...
Било би занимљиво гледати госпоју ЛеПен како покушава да се размаше у земљи са 8 милиона муслимана...
еј невероватно је то колико све зависи од случајности... ја сам имао маску и заштитно стакло на телефону и испао ми је са типа 40 цм висине на плочице... и успело је да се деси немогуће и да нешто дохвати оних милиметар и по између маске и стакла... и да пукне екран испод ... 70е била замена.
Пуцају као стакло.