СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako si uspeo? Samo ekran ili baš telefon?

564550

:lol:

Добра ви ноћ добри људи...

Било би занимљиво гледати госпоју ЛеПен како покушава да се размаше у земљи са 8 милиона муслимана...

Кад ухватим време, однећу. Овај стари ми је ок, испадао 300 пута и никад ништа а иста фирма.
еј невероватно је то колико све зависи од случајности... ја сам имао маску и заштитно стакло на телефону и испао ми је са типа 40 цм висине на плочице... и успело је да се деси немогуће и да нешто дохвати оних милиметар и по између маске и стакла... и да пукне екран испод ... 70е била замена.

Добра ви ноћ добри људи...

Било би занимљиво гледати госпоју ЛеПен како покушава да се размаше у земљи са 8 милиона муслимана...

еј невероватно је то колико све зависи од случајности... ја сам имао маску и заштитно стакло на телефону и испао ми је са типа 40 цм висине на плочице... и успело је да се деси немогуће и да нешто дохвати оних милиметар и по између маске и стакла... и да пукне екран испод ... 70е била замена.

Управо. То што се теби десило је дупли смор. Ставио си заштиту....што га не ставе у неки кевлар, јбт. :lol: Пуцају као стакло.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back