СКУПШТИНСКА КАФАНА бр. 20 - Код СУРку на журку

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
obuci gaće ispod gaća ko na navataru i zahebi nas

A i ti bi dobio aplauze od pojedinih, znam bar tri kandidata
Možda ineku šušku zadenu za gaće:zkez:

да зло буде веће, капирам да под та три не мислиш ни на једно женско...

Тааако да, ништа од те приче, пресвлачења нема, остаје овај чикица са икс наочара... :mrgreen:

да зло буде веће, капирам да под та три не мислиш ни на једно женско...

Тааако да, ништа од те приче, пресвлачења нема, остаје овај чикица са икс наочара... :mrgreen:
naravno da ne mislim na ženske :zkez:

c39c0788e829d9e896000f57a8c2bb6a.gif

клик... :mrgreen:

Почео гледати серију Chernobyl
https://www.imdb.com/title/tt7366338/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

За сада обећава, одлично урађена а само 5 епизода...
Zašto torent, kad serija trenutno ide na HBO?
Pored te serije, imaš i "Мотыльки" (Leptirići), originalnu ukrajinsku, od 4 epizode. Ista priča ali ispričana kroz lične dogođaje par ljudi. Mene malo nervira kad gledam "Ruse" koji govore na engleskom.

Zašto torent, kad serija trenutno ide na HBO?
Pored te serije, imaš i "Мотыльки" (Leptirići), originalnu ukrajinsku, od 4 epizode. Ista priča ali ispričana kroz lične dogođaje par ljudi. Mene malo nervira kad gledam "Ruse" koji govore na engleskom.
Гледам из видеотеке, немам времена баш у термину све да испратим...

Мene malo nervira kad gledam "Ruse" koji govore na engleskom.
:lol: Исто...
Као што су, неко време, Немци у америчким филмовима о 2. св. рату само прву реченицу говорили на немачком,, а после говорили енглески са јаким немачким акцентом...:fdlan: Повлађивање тржишту производи такве глупости...

Ako je do autentičnosti, onda mora.
Капирам ја то него просто ме више интересује шта се ту заправо десило.А серија је право занимљива и добро одрађена.
Капирам и да су га Амриканци/Британци мало претјерали и надодали али сигуран сам да је било лудо вријеме хладног рата и да су падале главе само тако не због тога што је пола Европе озрачено већ што је осрамоћена велика и моћна СССР.

Капирам ја то него просто ме више интересује шта се ту заправо десило.А серија је право занимљива и добро одрађена.
Капирам и да су га Амриканци/Британци мало претјерали и надодали али сигуран сам да је било лудо вријеме хладног рата и да су падале главе само тако не због тога што је пола Европе озрачено већ што је осрамоћена велика и моћна СССР.
Gledajući obe serije, prilično se podudaraju. Mislim d anisu puno dodali, ali jeste bilo sranje i jesu komunjare pokušale da sakriju to, i i usmrt svojim partijskim odlukama, poslali hiljade.

Gledajući obe serije, prilično se podudaraju. Mislim d anisu puno dodali, ali jeste bilo sranje i jesu komunjare pokušale da sakriju to, i i usmrt svojim partijskim odlukama, poslali hiljade.

Ако је само пола истина од овог у питању је чисти кретенизам те не чуди што се та држава распала како се распала.
Просто је за неповјеровати да им је толико дуго требало само да установе степен зрачења а тек остало...:eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back