Марси је неки мјешенац такорећи Југословен...знам ја таквих доста, жртва пропале држaве, не зна које му је стадо па југоносталгише у другој држави.
Треба то разумјети,није то за осуду, он је жртва као многи...
ka si mi ti tak pametan
vidju ti nama pametnoga a i sto jes jes, partim ti ja ovdje ki patika na jastuku.
vidis mene kao i mnoge one koji su osli , proterani sa svojih ognjista , mnogi , koji su i dosli sa samo par kufera, jer ste onu moju zemlju , vi , bilmezi , luzeri, sovinisti , idioti, kreteni UNISTILI
a za divno cudo da , malji deca i znaju kako je ONA zemlja , kako kazu PROPALA.
nije ti moj ti , ona propala .
Vi ste ti koji ste i bili u dreku do guse , sve ucinili da se i vratite u drek ne samo svoj , vec i tu vasih gospodara , koji vas , danaske hrane sa najgorim GMO drekom.
i zakljucak , ma koliko da pokusavas da se pravis pametan - sto se mora rec da i jesi al pamet ti se nalazi tamo negde pozadi i ponekada ta pamet tj iskrica pameti i stigne do gore.
i ranije na postove ovakve i idiotskoga pokusaja provociraja , marsovac je sa slikom svojih putovanja po belom svetu , vam zabijao i zabijao , SPOZNAJU kako je produkt one zemlje i u kapitalistickom svetu
USPEO
inace , moj ti
jel imas sto pojest , nako , posle dobre marende .
kafu
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
ровци спадају у најкрупније зглавкаре, видео сам пар комада пу како су ружни, срећа да је пријатељ имао мачора па их мачор све потепао и оставио да леже
а скакавци су штеточине
i jes bre stetocina i to nepismena
oni koji i znaju sta je rovac i za sta se moze koristiti i to na udici.
i Cika Sava ribu peca , ribu peca i kiseli zulj , zulj
i ide ono ostalo
neg se potrudi da i pronadje pricu o CIKA SAVI.