Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
лудаци...
оћете да убијете неког с тим вашим ин сектама...

мало нормалне хране

a87ad54745c135b8a71747041a2d4c2a_view_l.jpg

и бифтек с тартуфима

76c6a18ba75ebf4f433a62e5d2b2891c_view_l.jpg

Poslednja izmena:
Марси је неки мјешенац такорећи Југословен...знам ја таквих доста, жртва пропале држaве, не зна које му је стадо па југоносталгише у другој држави.
Треба то разумјети,није то за осуду, он је жртва као многи...

ka si mi ti tak pametan

vidju ti nama pametnoga a i sto jes jes, partim ti ja ovdje ki patika na jastuku.

vidis mene kao i mnoge one koji su osli , proterani sa svojih ognjista , mnogi , koji su i dosli sa samo par kufera, jer ste onu moju zemlju , vi , bilmezi , luzeri, sovinisti , idioti, kreteni UNISTILI

a za divno cudo da , malji deca i znaju kako je ONA zemlja , kako kazu PROPALA.

nije ti moj ti , ona propala .
Vi ste ti koji ste i bili u dreku do guse , sve ucinili da se i vratite u drek ne samo svoj , vec i tu vasih gospodara , koji vas , danaske hrane sa najgorim GMO drekom.

i zakljucak , ma koliko da pokusavas da se pravis pametan - sto se mora rec da i jesi al pamet ti se nalazi tamo negde pozadi i ponekada ta pamet tj iskrica pameti i stigne do gore.

i ranije na postove ovakve i idiotskoga pokusaja provociraja , marsovac je sa slikom svojih putovanja po belom svetu , vam zabijao i zabijao , SPOZNAJU kako je produkt one zemlje i u kapitalistickom svetu

USPEO

inace , moj ti

jel imas sto pojest , nako , posle dobre marende .

kafu

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ровци спадају у најкрупније зглавкаре, видео сам пар комада пу како су ружни, срећа да је пријатељ имао мачора па их мачор све потепао и оставио да леже
а скакавци су штеточине

i jes bre stetocina i to nepismena

oni koji i znaju sta je rovac i za sta se moze koristiti i to na udici.

i Cika Sava ribu peca , ribu peca i kiseli zulj , zulj

i ide ono ostalo

neg se potrudi da i pronadje pricu o CIKA SAVI.

Онда је Шумадија пуна Хрвата, пошто по селима око Тополе исто кажу зрикавац...z:D
Не знате ви о Марсовцу довољно за такве оцене.

Ma pusti ti djecu

to je i bio problem u onoj mojoj bivsoj , kada su LUZERI pokusavali da i pricaju i pisu o tamo necemu a da nijesu ni znali o cem se treba i pisati

a da su mislili sa tudjom glavom i da im je Ta tudja glava bila u ustima, jeste...

i bese onaj ARSEN DECIC- ljudina od coeka i njegova Gabi Novak i sicam se veoma dobro one njiove pjesme

" Ono sve sto znas ( znate) o meni , u dvije rjeci moze sta...

a posto sam Ja i vise od njega KANTAUTORA, jer bo i imam jos jedno slovo vise..

bih i reka , tj naDOVEZA se sa rijecima.......

- - - - - - - - - -

па није искључено да је броз населио усташе из далматинског камењара уместо поубијаних Срба, дао им лажна имена и представио их народу као поштене рођаке "народних непријатеља" које су комунисти стрељали, то је стара прича... само што им није рекао којег народа непријатељи су у питању.. касније су ти ликови били кичма проклете удбе.. данас су препознатљиви по томе што глуме највеће шумадинце и одбацују сваку везу са осталим Србима..
а марсијанер - mercyaner је на курдском језику регенератор, плус mercy, а ти види шта то све може да буде..

dobro je

imas smisla do besmisla

sa pokusajima da i pronadjes tu neku LOGIKU o necemu.

- - - - - - - - - -

ковачевићу, јел знаш како хрвати тумаче реченицу "... у име Оца и Сина и Светог Духа, амин."? латинично слово U је име Оца и Сина и Светог Духа, амин-am in, ja сам ин-in-u! z:D

romokatolichka sekta, ковачевићу, то су хрвати, чекићом их туци, мош и оним Торовим чекићом а мош и хефестовим чекићом :zcool:

немој да ми глумиш неку толеранцију z;)

a da li ti o veliki znalcu , znas

ko i zasto se tako krsti i koje je to ZVANICNO POJASNJENJE

prevod koji je izgubljen u vremenu a ovi vasi crni , su je tak lijepo primenili a Vi ki OVCE tj stado , idete i dalje u bezdan ili ti AMbis.

ak , ne znas ,

ima da te nauci UNIVERZALNI PROFA CVETSKI A I JOS I MLECNOGA PUTA.

samo pitaj...

- - - - - - - - - -

Znam ja, Mrsai je by Kami. Jugoblesina. z:mrgreen:

ti da cutis

krijes da si komunist , koji je postao ********* a sad

veljiki kapiTaLjist

narocito u kasnu jesen , kada kupi ljist i ljistOVE

Ммммм...
Мљац!z:mrgreen:

cuj , i jesam i jeo tj , probao i kod njih u Tajlandu

ali u PEKINGU , jedna ulica postaje , veliki restoran tj restorani sa razlicitim specijalitetima

bube , skorpije, zmije , i ostala fina ..

i ispred tebe , ti spremaju jelo ,

pa sam u slast i pojeo porciju SKORPIJA , da bih tadsnjoj , i pokazao da mi ona ki SKORPIJA ic mi ne moze ista.

a odnela je sve , skoro sve i videa i slike i filmove a dal ona ili deca

sve DVD su formatirali i cvrc...

stavio sam u external HARD DRIVE tj deca a pasword , ne znam i eto

ko je tu dobar sa tehnikom da me nauci , kako da udjem i da mogu , sve te slike i stavim nazad na komp, tada bih i mogao

onima koji i jesu da vide slike iz drugih delova zemlje ,

dragog Gerarda Butlera su nosili na ispiranje želudca posle par splavova
Није добра клопа и пиће на сплавовима, тамо је само скупа...z:D

Квалитет је на другим местима, провереним, где познајеш газду, знаш од кога купује робу, како је спрема и ко је спрема...
Реци му да ми се обрати следећи пут...z:mrgreen:

:cmok:
Само да однесем тетки лек, па долазим...z:D
aj potrci ako mozes z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

еј бре, милосрдни mercyaner, mercy, јел ти стварно мислиш да ће ико да чита те твоје дугачке поруке?

него, мерцедеса ти mercydes, лимарија је лимарија, метал, а киша и снег падају, Сунце пржи, корозија амброзија...

Ne cita niko ali Marsi ne odustaje :lol:

aj potrci ako mozes z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ne cita niko ali Marsi ne odustaje :lol:

tako je

nego sada da te naucim nesto iz psihologije i rada mozga

i ako kao necete da procitate , ono sto je napisano

mozak i je procitao.

i primio.

sta ces MARSOVAC i zna tehnike

i rado vam i stavlja.

i jos i pise tako da se vas mozak i napregne da bi i stavio na pravi nacin red reci.

a to se onda i zaise ili u kori maloga mozga ili velikoga

kuzis Nina

Poslednja izmena:
Не, кад Нина зове- ја ставим крампонке на колица и летим...z:mrgreen:

e ak je tako

onda , sto se mora , mora si.

- - - - - - - - - -

uhh, sto je dobra utakmica

benfika- porto

poluvreme i porto vodi sa dva jedan i po meni cist gool benfike ponisten , navodno ofsajd, a pomocni , zaostaje za igracima benfike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back