Skupštinska kafana br. 19 - Код златног БМW-а

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немој мени о томе, среће ти...z:lol:
Покушај да то објасниш Сајенсу и Риферу, џихадлијама капитализма...z:mrgreen:

Роло не вреди бранити систем за који је данас јасно апсолутно свима да је био као смртна пресуда за српску нацију.
А то је Тито, партија и Југославија.Све што те веже добро за тај систем мораш заборавити јер је био обмана и превара за српски народ.
Не треба то више крити и треба сваку прилику искористити да се то каже јасно и гласно.
Да се сачува од српског бића шта се сачувати може.
А није нас остало пуно а и то што је остало је трећина инвалида, болесника и шта све не, трајно забагованих.
Свијет се мијења и то рапидно а ми још причамо о Титиној саРани.
Попис БИХ из 1931 показује да Краљевина није начинила штету српској нацији у БИХ.
Каже овако:
српски православци 1.028.139 44,45 %
муслимани 718.079 30,90 %
римокатолици 547.949 23,58 %

Шта каже попис 1991 да видимо шта нам је Тоти оставио у аманет:

Бошњаци 1.902.956 43.47 %
Срби 1.366.104 31.21 %
Хрвати 760.852 17.38 %

Зашто је БИХ добар примјер?Зато што је БИХ заправо Југославија у малом, показује тенденцију, правац Титославије.
Уништити српски идентитет и нацију за рачун Југославије.Можемо само замислити како би се све завршило да се није распала творевина.
Сигурно не добро за Србадију.

Рифке,кад се селиш на Звездару ? z:lol:

Budzet 2019.jpg

Обилази новоградњу ко ****** млитав рацку... Али никако да се одлучи...

- - - - - - - - - -

Мало мало па се похвали како је прошао...
Доживљај за њега...
Нама те новоградње за прање пара преко обе главе, нарочито доње
Залауфале сенлопине само тако...
Скупљају неимаре с коца и конопца...

Čuveni naučnik Milutin Milanković neće dobiti bistu u Osijeku jer NIJE HRVAT

13.12.2018.

Veliki naučnik Milutin Milanković, prema kojem su nazvani neki od kratera na Mesecu i Marsu, neće dobiti bistu ispred Treće gimnazije u Osijeku zato što je Srbin.

Osječka Gimnazija ima praksu da postavlja biste slavnih učenika. Ali, ta čast ne može biti ukazana i Milankoviću.

Dvojici poznatih učenika osječke Treće gimnazije Miji Kišpatiću, koji se bavio prirodnim naukama, i Milutinu Milankoviću, geofizičaru i astronomu, date su različite počasti.

Kišpatiću će biti postavljena bista ispred ove slavne osječke srednje škole, u Parku hrvatskih velikana.

Milankoviću u čast upriličen je naučni skup povodom 60 godina od njegove smrti u njegovu rodnom Dalju, nadomak Osijeka. I to je sve.

Antun Tucak, predsednik Organizacionog odbora Družine "Braća hrvatskog zmaja", čijom su zaslugom biste ispred Treće gimnazije i postavljene, navodi da, prema statutu Družine, ovu počast mogu dobiti samo Hrvati.

On je poručio da u statutu piše da se biste dobijaju za "proučavanje istorije hrvatskog naroda, te za njegovanje i oživljavanje uspomene na slavne i važne događaje iz hrvatske prošlosti".

Tu čast, navedeno je, "dobijaju poznati i zaslužni Hrvati, a daje se i za ukazivanje na hrvatski doprinos evropskoj umetnosti, nauci i kulturi, te za istorijske zasluge hrvatskog naroda u odbrani hrišćanstva".

S obzirom na to da Milutin Milanković nije Hrvat, već Srbin, bez obzira što se rodio u Dalju i što je u današnjoj Hrvatskoj njegov grob, za njega neće biti mesta u perivoju slavnih učenika poznate osječke gimnazije.

Nekim drugima se ipak ne broje krvna zrnca, navodi hrvatski portal "Telegram".

Tako je biskup Štrosmajer, koji ima bistu ispred Treće gimnazije, poreklom iz nemačke vojničke porodice, a bio je i promoter jugoslovenstva.

Otac rođenog Vukovarca poznatog naučnika Lavoslava Ružičke imao je i češke i hrvatske krvi, a njegova majka i hrvatske i nemačke.
pročitajte i...

Devojačko prezime majke Vladimira Preloga (rođenog u Sarajevu) glasi Ćetolo, što ne zvuči baš kao hrvatsko prezime.

Milutin Milanković rodio se u Dalju 1879. godine, a gimnaziju je završio u Osijeku.

Njegov doprinos nauci poznat je i po Milankovićevim ciklusima, otkriću da su periodične promene ekscentriciteta Zemljine putanje i nagiba Zemljine ose uzrok dugoročnih klimatskih promena, to jest nastanka i nestanka ledenih doba.

U Milankovićevu čast, svetska naučna zajednica je jedan krater na Mesecu i jedan na Marsu nazvala njegovim imenom.

Možda je problem onih koji daju biste u tome što je Milanković biran za potpredsednika Srpske akademije nauka, i to u tri mandata od 1948. do 1958. godine?

Veliki naučnik je umro 12. decembra 1958. godine u 80. godini u Beogradu, gde je i sahranjen. Ostavio je testament da njegovi posmrtni ostaci budu prebačeni u Dalj, što je učinjeno 1966. godine.

https://www.blic.rs/vesti/svet/cuve...dobiti-bistu-u-osijeku-jer-nije-hrvat/5g9hs0m

Можеш бити бивши муслиман а Србин, као Кустурица што покушава и добро му иде, за сад.
Не можеш бити римокатолик Србин, то је хрват. Можеш бити католик, ако католик стварно значи саборни, ал опрезно с тим стварима.
Можеш бити атеиста Србин.
Можеш бити левичар Србин, то је политика и не би требало да има везе с нацијом. Ал проблем са левицом је интернационализација, нпр социјалистичка интернационала, јер ту долази до унутрашњих обрачуна између левичара разних нација и нација чија левица испадне најјача обично преузима целу леву идеју. Пример су титоисти, тј комунисти, они су у потпуности преузели немачке приче како левица треба да ради, и маркс и енгелс били су Немци. А то наравно отвара врата немачкој експанзији, комплетно, и из тог угла они су били тројански коњ у српским земљама. Јел сад мало јасније?

vala , dobro si reka

sve to sto si izjavio , moglo bi se sa mackom i njegovim repom

raditi.

kada shvatis , tj , obradis knjiga i knjiga i uvides sustinu kapitalizma i sta je i za koga je SOCIJALIZAM.

tada bi i mogao nesto reci..

nego ima neki tekst , tu u vasim novinama
o nekim velikim lovcima na divlje svinje

i da , pronsdji taj tekst , pa ces , valjda i videti razliku

sta je ljudska pohlema , sujeta,nedostatak saosecanja i onijeha , kako ti kazes komunistickih obelezaja , koji i jesu krasila vreme , do dolaska vas.

- - - - - - - - - -

Док се ми пребројимо неће више бити Србадије...тј. нећемо имати кога пребројати.

e vidis

ima ih u samoj Kanadi , cirka 750 000 , tj oni koji su se javno opredelili na zadnjem popisu drzave Kanade.

pa je zato na izborima za grad Toronto i stavljeno da se i postupak biranja i pomoc prilikom glasanja bude SERBSKI , pored 25 drugih ETNICKIH GRUPA

i gle, druze se i sa Hrvatima , i sa BOSANCIMA i sa ALBANCIMA , i sa SLOVENCIMA , o CRNOGORCIMA da i ne kazem...

ustvari , druze se sa ljudima dobre volje u Kanadi.

ono , sto Vi i dalje ne mozete , ma ni sa komsijom ili ne daj boze ( vas bog ) sa rodjenima.

- - - - - - - - - -

Nisu, sav crveni otpad, koji je uništio Srbiju, veze sa Srbima nema.

sami ste sebe unistili , sami sebe i danas unistavate .

zaboravio si ono sto je CRKVA vama dala a i znacenje

4 slova S koja su i okrenuta ledjima jedno drugima.

i HISTORIJA je pokazala i dokazala , da najvece IZDAJE srbima su sami srbi i uradili.

eto , danas imate i kusate produkt vasega rada.

А види ово Проћко шта је нама наша борба дала тј ТИТОЉУБЉЕ!

Попис становништва у Босни и Херцеговини 1910.
српски православци 825.418 43.49 %
муслимани 612.137 32.25 %
римокатолици 434.061 22.87 %

Попис становништва у Босни и Херцеговини 2013

Бошњаци 1.769.592 (50,1%)
Срби 1.086.733 (30,8%)
Хрвати 544.780 (15,4%)

sami ste sebi , uradili to sto ste i danas

recimo

bosanaca i drustva sa ROMANIJE, Banja Luke , Ercegovaca , KORDUNASA, i drugih drustava..pun Toronto.

e to je vasa borba dala , da Kanada ima...

e neg ti ne naglasih , da je recimo , sada u Subotu bila Slava Oplenca , kulturno umetnickoga drustva i da samo za ANSAMBL,

malji deca je 370..ne racunajuci , decu , skolsku ili one starije.

samo , ovaj deo , gde smo mi , ima dece i dece ,

neg , da te pitam dal si Ti kao dusebrinij SRPSTVA , dal si barem tom tvom drustvu , vratio ono

PROSTU PRODUKCIJU = NATALITETA

ili ...samo si jak na jeziku.

- - - - - - - - - -

Немој мени о томе, среће ти...z:lol:
Покушај да то објасниш Сајенсу и Риферу, џихадлијама капитализма...z:mrgreen:

bit ce , EVO PUNA KANADA

I SRBA I HRVATA I BOSANACA I MAKEDONACA I MADJARA I SLOVAKA I ALBANACA I CRNOGORACA.

USTVARI , evo , puna bivsih JUGOVICA.

- - - - - - - - - -

Srbi su uvek bili Srbi, ali imamo i razne poturice i komunista, oni su jasno rekli da nisu Srbi. Još samo da vi iz poslednjeg reda to shvatite.

rece i ostade ziv.

inace POJAM DRZAVE, nikako niti moze , niti ..

ups pa to je nesto sto mu mozak nikada nece moci da shvati i prihvati.

- - - - - - - - - -

Роло не вреди бранити систем за који је данас јасно апсолутно свима да је био као смртна пресуда за српску нацију.
А то је Тито, партија и Југославија.Све што те веже добро за тај систем мораш заборавити јер је био обмана и превара за српски народ.
Не треба то више крити и треба сваку прилику искористити да се то каже јасно и гласно.
А није нас остало пуно а и то што је остало је трећина инвалида, болесника и шта све не, трајно забагованих.
Попис БИХ из 1931 показује да Краљевина није начинила штету српској нацији у БИХ.
Каже овако:

Срби 1.366.104 31.21 %
Хрвати 760.852 17.38 %

Зашто је БИХ добар примјер?Зато што је БИХ заправо Југославија у малом, показује тенденцију, правац Титославије.
Уништити српски идентитет и нацију за рачун Југославије.Можемо само замислити како би се све завршило да се није распала творевина.

samo ste bili najvece izdajice sve i svacega.

prodali ste za saku dolara

i zato sada i jesi i gde si ,

oni drugi , koji i jesu morali otici , su i bili produkt one drzave , koji i jesu hteli da zive , rade , pomazu drustvu , drzavi za jos bolji zivot , ne samo jednoj etnickoj grupi , jednim politicarima koji su gle

i najvise dobili.

pokrali ste , unistili ste sve , i sve doveli do prosjackoga stapa.

divite se religijama i placate njima da i imaju i vile i skupa kola i da vas JASU I JASU, JASU

Марси, оно на српском грбу нису само слова као што неки тумаче, оно су огњила, оцила. Јел знаш шта је огњило, оцило?
А ћирилицом Само Слога Србина Спасава, латиницом Car Careva Carevima Caruje, јер латини ћирилично С виде као латинично ц, плус друга тумачења о којима не бих сада а која потичу још из Винче..
Што се тиче идеологије лево - десно ебига, левицу су код нас упропастили титоисти комунисти а десницу у европи нацисти и фашисти, гледано из неког опште европског глобалног угла у смислу опште десно и опште лево. Срећа да од тог нема ништа, мислим светски глобално, нег су пропали они народи који су и водили и смислили те идеологије, ал зато је њихова елита данас и предводник глобализације, по логици кад смо ми пукли нек пукну сви или нек прихвате нашу доминацију, а од тога исто нема ништа.

Марси, оно на српском грбу нису само слова као што неки тумаче, оно су огњила, оцила. Јел знаш шта је огњило, оцило?
А ћирилицом Само Слога Србина Спасава, латиницом Car Careva Carevima Caruje, јер латини ћирилично С виде као латинично ц, плус друга тумачења о којима не бих сада а која потичу још из Винче..
Што се тиче идеологије лево - десно ебига, левицу су код нас упропастили титоисти комунисти а десницу у европи нацисти и фашисти, гледано из неког опште европског глобалног угла у смислу опште десно и опште лево. Срећа да од тог нема ништа, мислим светски глобално, нег су пропали они народи који су и водили и смислили те идеологије, ал зато је њихова елита данас и предводник глобализације, по логици кад смо ми пукли нек пукну сви или нек прихвате нашу доминацију, а од тога исто нема ништа.

pricaj mi malko o tome...

a i zasto su slova , cirilicno

okrenuta jedjima jedno drugome

Propala je jer je , mentalitet balkanaca , bit sluga , bit pod turica ili pod svabom , bit pod ovi , pod onim

poltronstvo , ulizice , kumstva , brat na brata , na oca i svega.

i licni interes.

kada se govori o unistenju one drzave , one moje drzave i ako usporedis

sta je tada bilo za obican narod i ako, sada usporedis..

neg , zasto ne ustanete protiv NEPRAVDE

unistenja obicnih ljudi , porodica a i vasih zivota.

neee, neg ste cutolovci , isti naki , koji i nisu nista ucinili da se pomogne da se sacuva drzava.

То о менталитету некаквих тзв балканаца који су као навикли да буду слуге неком другом потражи код хрвата и потурица, хрвати немачке слуге а потурице турске слуге. У сваком случају, из нашег угла гледано - слуге окупатора. Има још тумачења те њихове склоности, а неки истраживачи су покушали и генетиком да објасне ту појаву и закључили да немамо исту генетску структуру, другим речима ако су Срби Словени онда хрвати и потурице не припадају Словенској групи народа. Толико и о Југославији која је у свом имену носила да је држава јужних Словена, а неки кажу да је зато и разорена, треба само да погледаш ко је последњи изашао и схватићеш ко ју је и направио и ко је стварно Словен а ко је мелез или ко зна шта.
Што се тиче некакве правде - ти добро знаш како се зове српска химна.

То о менталитету некаквих тзв балканаца који су као навикли да буду слуге неком другом потражи код хрвата и потурица, хрвати немачке слуге а потурице турске слуге. У сваком случају, из нашег угла гледано - слуге окупатора. Има још тумачења те њихове склоности, а неки истраживачи су покушали и генетиком да објасне ту појаву и закључили да немамо исту генетску структуру, другим речима ако су Срби Словени онда хрвати и потурице не припадају Словенској групи народа. Толико и о Југославији која је у свом имену носила да је држава јужних Словена, а неки кажу да је зато и разорена, треба само да погледаш ко је последњи изашао и схватићеш ко ју је и направио и ко је стварно Словен а ко је мелез или ко зна шта.
Што се тиче некакве правде - ти добро знаш како се зове српска химна.

svi ste vi sada

SLUGE

nista vase nije , ni narod nije , ni bogatstva nisu....

za razliku od nas , bivsih, jer je i bilo i moje.

i kazem ,

himna je himna , ona koja

uzdize religiju , uzdize vlastodrzavca a uopste i ne govori o

NARODU

da je uzeta

ona , koja je i bila ne zvanicna himna

MARS NA DRINI

imala bi i moje postovanje

Марш на Дрину је војничка корачница, а не свечана народна песма, више би одговарало Востани Сербије ал добро сад, шта је - ту је, химну нећемо мењати.

А то да ништа није наше - зашто онда морају агресијом и бомбардовањем да отимају? Једноставно питање, ту ти је и одговор..

Марш на Дрину је војничка корачница, а не свечана народна песма, више би одговарало Востани Сербије ал добро сад, шта је - ту је, химну нећемо мењати.

А то да ништа није наше - зашто онда морају агресијом и бомбардовањем да отимају? Једноставно питање, ту ти је и одговор..

ta , kako kazes koracnica je i bila i motiv i ushicenje i budjenje moralnoga, fizickoga i uz nju se islo i ginulo.

i zasluzila je da se ocuva , sacuva..i mnoge druge drzave i imaju slicne...

kada si sluga , tada ce i bit to i da te bije , uzima deli , a ti mozes samo da se molis bogu.

inace da postoji bog ,

ne bi dozvolio to sto se cini

inace vase religije , se uvijek i pozivaju na boga i svaka religija istice da je ona jedina i prava i da svaki onaj koji negira religije i boga , je neprijatelj

i u to ime

ubiiiii, koljiiii, seciii, istrebiiii.

i eto , prodje 2000 godina i jos se niste doveli pameti.

da samo sluzite svestenstvo i da ste ...sluge.

Poslednja izmena:
Можеш ти бити и атеист Србин, не мораш слушати попове, ал кад те позову у војску, да браниш народ, ако не дођеш - џабе сва оправдања.
Улоге су одавно подељене, зна се ко је уништио државу, нема ту циле миле лоботомије пропаганде ил чега већ, права историја је неумољива:

курбатски члан председништва покојне Југославије, и председник председништа те тзв сфрј, стјепан месић, цитирам: "... мислим да сам обавио задатак, Југославије више нема.", крај цитата.

Можеш ти бити и атеист Србин, не мораш слушати попове, ал кад те позову у војску, да браниш народ, ако не дођеш - џабе сва оправдања.
Улоге су одавно подељене, зна се ко је уништио државу, нема ту циле миле лоботомије пропаганде ил чега већ, права историја је неумољива:

курбатски члан председништва покојне Југославије, и председник председништа те тзв сфрј, стјепан месић, цитирам: "... мислим да сам обавио задатак, Југославије више нема.", крај цитата.

e moj ...

drzavu ste unistili vi , koji su i bili vodjeni od strane politicara a i uz pomoc , gle vampirskih popova , imama i ostale bagre.

i mozes ti , kao i drugi da pricate , mnogo , i stavljati , jos puno ne buloza.

uzrok , propasti moje drzave...

hmmm, gle , pa MARSOVAC je POKUSAVAO DA UKAZE SVIMA U SVAKOJ REPUBLICI

sta ce nam se dogoditi ako budemo slusali idiotizam politicara , koji su gle kroz manipulaciju , medijama i stvaranja , navijackih grupa i ubacivanjem provokatora...

dobili to sto su i hteli

i unistili drzavu , moju drzavu..

i ne bih ni za koga , niti u icije ime da idem da ubijam.

- - - - - - - - - -

inace

evo , sta ste dobili

Turiste , koji i imaju i valjda i vecu potporu od strane avcica i njegove bulumente.

2ppkejc.jpg

Ja сам тада био клинац, ал већ сам био против титоиста, било ми је пуно срце кад је био протест 9. марта, рекох: добро је, има још Срба, преживели смо комунисте, невероватно... јбг антититоист сам од малих ногу, знао сам ја, поучен искуствима из школе, какво братство јединство је у питању и навијао свим срцем да га поштени људи, ако их још има, разоре. А то што је пропало тзв самоуправљање и тзв несврстана политика - још лепше, уништене су све лажи на којима су заснивали њихове приче и као некакву политику. Ми смо непомирљиве стране, Марси, а приде што знам и шта је титов крлежа писао, какве књиге, где је све ишао у школу и какву школу, добро сам проучио архинепријатеља..

Ja сам тада био клинац, ал већ сам био против титоиста, било ми је пуно срце кад је био протест 9. марта, рекох: добро је, има још Срба, преживели смо комунисте, невероватно... јбг антититоист сам од малих ногу, знао сам ја, поучен искуствима из школе, какво братство јединство је у питању и навијао свим срцем да га поштени људи, ако их још има, разоре. А то што је пропало тзв самоуправљање и тзв несврстана политика - још лепше, уништене су све лажи на којима су заснивали њихове приче и као некакву политику. Ми смо непомирљиве стране, Марси, а приде што знам и шта је титов крлежа писао, какве књиге, где је све ишао у школу и какву школу, добро сам проучио архинепријатеља..

i jes , osta si ti meni i dalje u pelenima , nako a da jos nijesi ni promenio

inace , sva sranja , koje ste napravili , skazuje da ste u shitu do NOSA.

i sada imas slobodu da i jedes i da pijes i da radis i da se lecis i skolujes i da juris zemske po svetu...

upsss, curac , imas sve to.

- - - - - - - - - -

Pa Marsi je taj neprijatelj, on je buljoljubac crvenih. z:lol:

ej ti , mali neprijateljcicu , koji je sve iskoristio u onom titovom vremenu , sta vise , koristio si se sa ZAKONIMA koji je MARSOVAC I BIO UCESNIK donosenja.

s druge strane

za sebe sam uvijek govorio da sam bio picojebac a i drugi su to govorili.

Tko zna koliko , jos malih marsovaca ima diljem mi bivse zemlje.

ijebiga , takva su bila vremena..

a danas , vi ljubite avcicu ...

e ovo je nasa borba dala da kapitaljisti , nude , komunistima takve beneficije prilikom kupovine , jer bo znaju , oni dobro ko ima GOTOVINE.

EVE , sto se kaze , moj Volvo diler, nudi...a Volvo Kanada uz to mi jos i daje pride 5000 na spustenu cenu , jer bo sam lojalan VOLVOISTA.:deda:

uz to pride i zimske gume.z:shock:

paaaa sad vidite , kako je tesko nama u kapitalistickoj zemlji, ocu reci marsovcima :zelenko3:

Subject: Happy Holidays from Volvo Metro West

Dear xxxxxxxxxxxx,

Welcome to my favorite time of the year, Christmas! Volvo Metro West wishes to extend to you, and your family, seasons greetings and health and happiness in the new year.

2018 has proved to be a very successful year for Volvo and Volvo Metro West in particular. Sales of our award winning XC90, XC60, and XC40 have exceeded expectations and our award winning S90, V90 and V90 Cross Country have also proved to be very successful.

We are fortunate to have an additional supply from Volvo Canada of 2018 S90, V90, and V90 Cross Country's left to sell this year and would like to pass on tremendous year-end savings.

For Cash buyers -you, on the 2018 S90, you can save $10,000 off the MSRP, or for those who want to take advantage of our low interest rates, Loyalty buyers can enjoy rates as low as 0% for a term of up to 72-months.

Icing on the Christmas cake is a set of 'No-Charge' Winter Wheels and Michelin X-Ice Winter Tires valued at $3000 that will be included with the purchase or lease of any new in-stock 2018 S90, V90, or V90 Cross Country purchased during our Boxing Week Sale to be held from Saturday December 22nd, 2018 to Saturday December 29th, 2018.

Remember there is nothing more luxurious than arriving at your destination safely. From all of us at Volvo Metro West, Merry Christmas and Happy Holidays!

Happy Motoring!

Каже овако:

Срби 1.366.104 31.21 %
Хрвати 760.852 17.38 %

Ђемо...

Ова твоја статистика није лоша ал моја ће бит боља, паз вамо, исто та твоја ХиБ

Глупи 1.902.956 43.47%
Похлепни 1.366.104 31.21%
Покварени 760.852 17.38%

Па онда:

Неписмено 1.902.956 47%
Затуцано 1.366.104 31.21%
Агресивно 760.852 17.3%

И САД КАКО???
ЛЕПО ТЕ ЈА ПИТАМ КАКО???
Глупо, похлепно, покварено, неписмено, затуцано и преко свега још агресивно да има државу???
Мислим на функционалну државу а не на циганско весеље за продату маринију?
Од неких материјала се пита не прави, Ђемо мој процентуални.
100% сам у праву па ти сад види шта ћеш!

:rtfm:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back