Duel tema je bila velika glupost, nisu ljudi borbene životinje ili gladijatori pa da se kidaju dok se elita naslađuje na tribinama u hladovini štipkajući device za siskice.
Ви сте корисници и има да се пљујете кад вам се каже

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duel tema je bila velika glupost, nisu ljudi borbene životinje ili gladijatori pa da se kidaju dok se elita naslađuje na tribinama u hladovini štipkajući device za siskice.

Ja evo nista, karam srpske patriote

Ja evo nista, karam srpske patriote

Ви сте корисници и има да се пљујете кад вам се каже![]()

jaoj mali ...,
kad te budu dovatile prave patriote,
ima se čudiš šta te snašlo ..![]()

Ви сте корисници и има да се пљујете кад вам се каже![]()
, gde ćeš njih u arenu.... ej u ARENU ... k`o da su gladijatori.Pa jeste Obaveštaljka, ja kolko kapiram ovde je polovina njih pred penzijom ili u penziji, ne bi mogli ni na treći sprat bez lifta, gde ćeš njih u arenu.... ej u ARENU ... k`o da su gladijatori.
pa jesi vido gore šta čovek kaže,
ko te pita dal oćeš il nećeš ako si korisnik ?
Pljuju se robovi, bagra, ratni zarobljenici, secikese i ubice. Vitezovi ne.
Pljuju se robovi, bagra, ratni zarobljenici, secikese i ubice. Vitezovi ne.

Ja mislim da se na diplomatiju generalno bespotrebno trosi ogromna kolicina para, nevezano za kadrove. A ko je instalirao nekog drzavnog parazita na to mesto, mislim da moras da pitas ove koji se loze na drzavne parazite, ja sa tim veze nemam.
ne pitam te ja za konkretne kadrove,
nego sve mi liči da su demokrate pripremale,
da ne kažem davale časove današnjoj vlasti,
a možda još uvek daju .. ?
Pa korisnici su valjda robovi,
nisu valjda vitezovi![]()
Nisu, nego da bi vladao Srbijom, ti moras da udjes u odredjeni kalup; a mi kao politicki potpuno neobrazovana nacija, svakoga ko strci iz tog kalupa zezamo i prozivamo. Mnogo smo teski malogradjani, jbga.
Ima svašta u tzv. "bazi" od gore navedenog do vitezova, ali jedino vitezovi mogu da doakaju eliti. No to je opštepoznato.
Ono što si pitala kamija a nije umeo da ti odgovori.
Zašto nema kadrova? Pa sada plaćamo cehove za sve što je bilo u prošlosti od kuge emigriranja preko tuberkuloze nepotizma pa do gangrene korupcije.
Jednostavno se sve skupilo i kula se ruši.
Ali nikada nije tako crno i mračno kao što se čini. Totalni mrak jedino donosi smrt, inače uvek ima malo svetla.
A kaži ti meni gde i kada nijebilo tako?
A ja ti tvrdim da je uvek i svuda bilo tako. Ne radi se tu o Srbima, Homo Sapiens je takav, to mu je jedna od glavnih osobnina.
pa kaže jedan aforističar da
mi kad smo ugledali svetlo na kraju tunela,
bilo je plavo i rotaciono ..

e ovaj je dobar
pa dobro, neka je i rotaciona ... i to je svetlo
bravo za foru ... mislim taj afrotizam ... kako god
Jeste, samo kod nekih je mejnstrim manje retardiran od mejnstrima kod nekih drugih.
drugu sam ja stvar pitala Kamija,
ko postavi naprednjačkog zeta pre 4 godine
za ambasadora Srbije u SAD i zašto ?
drugu sam ja stvar pitala Kamija,
ko postavi naprednjačkog zeta pre 4 godine
za ambasadora Srbije u SAD i zašto ?
pa dali stvarno veruješ da on to zna, kad ti ne znaš
,
Mislim da to nema veze sa tim ciji je zet, mislim da to ima veze sa drzavno-parazitskom i statusnom mafijom kojom vlada srpska srednja kasta nesposobnjakovica i medikriteta vec decenijama.
ajde pričaj bre srpski ... mejnstrim ... šta se prolupavaš
kamilice i Đordana Bruna spališe u toj tvojoj lepoj jevropi zbog isuviše radikalnih ideja
O`š nešto pošteno da ti kažem, SAD je bila, ali BILA, zemlja slobode za nove, prominentne i radiklane ljude i ideje. Bilo je to od kraja 19, do sredine 20. veka, eventualno do kraja sedamdesetih. Posle toga i ta oaza je počela da se suši. Ti hteo ne hteo nemaš gde jer ti je sada svuda isto. Vladaju relativne slobode. Zakasnio si sa rođenjem i propustio zlatno stoloće u americi.
naravno da veoma ima veze sa tim čiji je zet,
jer zet Olivera Antića nikada ne bi mogao biti ambasador Srbije
u zemlji kakva je SAD da ove dve stranke nisu zajedno još odavno ..