СКУПШТИНСКА КАФАНА 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ovde su dotična gospoda, dok je jedan od njih ovde moderisao i kad sam se ja pojavio u kafani - deklarisali kao četnici i na razne načine obučavali Sretena Žujovića o oblicima blagodeti koje su Dražini činili Srbadiji u vreme WWII. :) Gde grešim ? :per:

- - - - - - - - - -

Па за турадију су сви Срби квислинзи.

Pa dobro, ovo je verovatno napredak u odnosu na ustašu, šiptarčinu i sl. :lol:

kid-playing-with-seals.gif

Ovde su dotična gospoda, dok je jedan od njih ovde moderisao i kad sam se ja pojavio u kafani - deklarisali kao četnici i na razne načine obučavali Sretena Žujovića o oblicima blagodeti koje su Dražini činili Srbadiji u vreme WWII. :) Gde grešim ? :per:

- - - - - - - - - -

Pa dobro, ovo je verovatno napredak u odnosu na ustašu, šiptarčinu i sl. :lol:

Sta kazes ti nama junače ... ?

Jutro kada si se ti pojavio, bio si prvi .. sa deklarisanjem o kojem govoriš, a koje neke od nas do duše nije ni uvredilo.,

prema tome ne pravdaj se prethodnicima, a i znam te ..,

dakle nemoj nama to predizborno lelekanje da prodajes, nije ti ovo caffe nekog levog pdf-a,
ovde se ljudi znaju i uvek će se znati, i niko im ništa nikad podmetnuti neće ..,

zato vidi tamo, šta kažu neki referndumi i u Srbiji se nadaj boljem ishodu .. bar se nadaj, šta drugo da ti kažem ? :sad2:

Homo sapians je rođen da vara i bude prevaren. Od kako postoji on uči kad je prevaren alli i usavršava nove metode prevare. I tako se u vidu amebinog hoda od praistorije dovukao do naših tela ... bude prevaren i vara, kad se fazoni potroše on smišlja nove.

Sta kazes ti nama junače ... ?

ne znam da li troši stare fazone koje ste prozreli ili smišlja nove ... ali da će pokušati da vas prevari više je nego sigurno ... kao i vi njega

7of9 pre'ladices se :D

d dan svima

A ti ako gazaš po brzoj vodi u ovo vreme? Moraću ja da te ugrejem...

- - - - - - - - - -

Puno pozdrava našim lepim devojčicama uz izvinjenje na nemarnosti . :rumenko:

Pi kakav si, ko da si neki, ne daj Bože, napredan lik? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

a kamo i dobar dan moje drage,lepe ,slatke zene..:manikir:
u onom gore dobar dan ,, nisam se pronasla..

Daj da te ja pronađem? :roll:
Dobar dan devojke, obe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back