JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
у том случају би вероватно турци тако превели
а дојч каква је то земља, шта она значи?
deutsch otprilike znaci: ''jezik koriscen od strane naroda...''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
у том случају би вероватно турци тако превели
а дојч каква је то земља, шта она значи?

Ма, лако је мени да замислим све то, поред оноликих филмова и књига о том времену... него замисли себе да живиш у том времену!Сваки боговетни дан иста агонија, све дотле док те неко на улици не посече из чиста мира...
Мада, да сам рођена тада, можда ми то и не би изгледало као агонија, јер не бих знала за боље? А можда бих била неки визионар, који би погурао ствари, бар мало, ка бољем?![]()
Опет пустила машти на вољу...![]()

када будем имао времена да се концентришем
значи рецимо ја сам полицајац у цивилу са као кратким фитиљем глумим обичног пролазника, напуцам хулигана и ником ништа, а он од беса само гледа како ће после да ми се освети некако
јел га утрефи?![]()

Све осим оног дела о освети - не би могао да ти се освети јер си случајни пролазник, као и он. Где да те нађе? А и не напуцаш га скроз, тек онолико да га дозовеш памети, да схвати да је и он случајни пролазник, који може да страда од неке будале. 
veche i tebi raviojla...![]()

Inace ime Germanija, koje su usvojili Rimljani, potice od galske reci "germ" sto je znacilo komsija.
- - - - - - - - - -
Ne bi, jer alamunja je turska rec, i nema veze sa Nemcima.

Auuu, al ste vi odlepiliiii! Ovo je politicka kafana a ne filozofska, promasili ste vrata!

Bolje da je neka erotska kafana, koga jos zanimaju politika i filozofija?
pa jes...svi pobegnu ako se ne prica o pederima, dupetima, sisama, i slicnom...![]()
Ma da! Politicari i filozofi, najlenjiji ljudi na svetu. i jedni i drugi uglavnom samo mlate praznu slamu. Beskorisne stetocine, treba ih ukinuti ili bar strpati u neki karantin tipa - goli otok!

lepo nosf...![]()

nisam cackala nos, popravljala sminku, frizuru, plazila se u ogledalo i tako to
)U ovim sivim i sumornim vremenima (mada vreme nema mnozinu, vreme je uvek sao jedno), jako tesko je izmamiti ljudima osmeh, nasmejati nekog, ili ga bar oraspoloziti.To je zaista postala prava umetnost, cenim ljude koji to umeju. Politicar i filozof danas moze da bude svaka budala. Zanimljiv i duhovit moze da bude samo pametan covek sa puno duha i pozitivne energije. Zato vecina zena duhovitost smatra kao jednu od najpozeljnijih osobina partnera!

Kako onda to da ja nemam zenu, a duhovit sam i smesan?![]()

Od kad su poceli da ugradjuju skrivene kamere po liftovima? Kakav bezobrazluk! Nema vise privatnosti nigde osim u spavacoj sobi a i ona je pod znakom pitanja!
Pre neki dan me snimila nekakva kamera u liftu i neki kreten odmah nakacio snimak na youtube. Uzas. srecom, bila sam finanisam cackala nos, popravljala sminku, frizuru, plazila se u ogledalo i tako to
)
ti si previshe zanimljiv i duhovit...![]()

E jbga, da nisi bila fina pa i da pogledamo snimak...
- - - - - - - - - -
![]()
Od kad su poceli da ugradjuju skrivene kamere po liftovima? Kakav bezobrazluk! Nema vise privatnosti nigde osim u spavacoj sobi a i ona je pod znakom pitanja!
Pre neki dan me snimila nekakva kamera u liftu i neki kreten odmah nakacio snimak na youtube. Uzas. srecom, bila sam finanisam cackala nos, popravljala sminku, frizuru, plazila se u ogledalo i tako to
)

Што је, ондаК, поставио снимак на Јутјуб, ако си била тако "досадна"?![]()

Што је, ондаК, поставио снимак на Јутјуб, ако си била тако "досадна"?
- - - - - - - - - -
Добро питање!
Негде грешиш...![]()