СКУПШТИНСКА КАФАНА 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa giljotina je mnogo humanija smrtna kazna nego elektricna stolica.

A to zato što je struja skupa, ne:whistling:

- - - - - - - - - -

Asirski kralj, Asurnasirpal II, hvalisao se svojim postupanjem prema onima koji su mu se suprotstavljali:
Podigao sam stub nasuprot njegovim gradskim vratima, odrao sam kožu svim poglavarima koji su se pobunili i prekrio stub njihovim kožama; neke sam zazidao u stub, neke sam na stubu nabio na kolac... i odsekao sam ruke i noge službenicima, kraljevskim službenicima koji su se pobunili... Mnoge zarobljenike sam spalio, a mnoge sam doveo žive kao zarobljenike.“ Kada su arheolozi vršili iskopavanja, u asirskim kraljevskim palatama su pronašli zidove s prikazima jezivog mučenja kojim su bili kažnjavani zarobljenici.

To bi se danas smatralo nekom f dijagnozom.

Vidim ja zaključato, rekoh šta li je sad onaj Refer lanuo :mrgreen:

Dobro jutro

- - - - - - - - - -

I ja da Sunči čestitam rođendan, valja se.

Mnogo me nešto spominješ, samo ništa od toga, evo kami je slobodan, a mislim da je malo otvoreniji po pitanju... čudnih veza.

- - - - - - - - - -

Uvek sam se pitala što riba spada u posnu hranu a šaran masniji od prasetine :dash:

Udri, kad si u stanju da postaviš takvo pitanje. :eek:

Od kad su poceli da ugradjuju skrivene kamere po liftovima? Kakav bezobrazluk! Nema vise privatnosti nigde osim u spavacoj sobi a i ona je pod znakom pitanja!

Pre neki dan me snimila nekakva kamera u liftu i neki kreten odmah nakacio snimak na youtube. Uzas. srecom, bila sam fina :) nisam cackala nos, popravljala sminku, frizuru, plazila se u ogledalo i tako to :))

:lol:
Ja obožavam da se

I on mi je pao napamet...
Inače išli smo tamo da se vidimo sa kumom jednog mog prijatelja koji je svratio u Srbiju da obiđe rodbinu ovde. Živi u Švajcarskoj. Kaže da je bio neko vreme i u Kanadi. Otiš'o je tamo sredinom 90ih iz Bihaća. Pa su mu pričali da je velika šteta što je propustio Guču i raspleli priču o nekom dedi koji pravi domaće vino i šteta što nije mogo i kod njega da ode. Vino, priča o vinu i tako to.
Bilo mi je smešno kad su pričali dogodovštine sa krštenja. Kum zasp'o sa svećom dok je pop pojao, sveća se nakrivila i zapalila kosu ženi ispred :hahaha1:

Da. Po nasem zakonu samo jos fali da i nokte proglase za hladno oruzje. Ali zato srafciger od pola metra, pajser, sekiru i sl. da ti nadju, ne mogu ti nista jer to je alat ili orudje.

A pazi ovo. Britvica sa secivom od 6,5 cm je zabranjena i ista je kazna kao za sprej jer je maksimalno dozvoljena duzina 6 cm. Skalpel mozes da imas i od 20 cm, ne mogu ti nista. igle za strikanje isto.

Ja kad bih znala kad cu opet da naletim na neke budale od pandura (mada oni samo sprovode glupavi zakon) ponela bih jedno sekirce u torbicu. Idem kod babe da cepam drva - ako ih bas interesuje sta ce mi!

A како су установили да носиш бибер-спреј - потегла си га на њих? :mrgreen:

(замишљам ту сцену, иако те не знам :lol::lol:)

:lol:
Ja obožavam da se

I on mi je pao napamet...
Inače išli smo tamo da se vidimo sa kumom jednog mog prijatelja koji je svratio u Srbiju da obiđe rodbinu ovde. Živi u Švajcarskoj. Kaže da je bio neko vreme i u Kanadi. Otiš'o je tamo sredinom 90ih iz Bihaća. Pa su mu pričali da je velika šteta što je propustio Guču i raspleli priču o nekom dedi koji pravi domaće vino i šteta što nije mogo i kod njega da ode. Vino, priča o vinu i tako to.
Bilo mi je smešno kad su pričali dogodovštine sa krštenja. Kum zasp'o sa svećom dok je pop pojao, sveća se nakrivila i zapalila kosu ženi ispred :hahaha1:

:rotf::rotf::lol:

Е мој Риферу, штас' доживео... :lol:

A како су установили да носиш бибер-спреј - потегла си га на њих? :mrgreen:

(замишљам ту сцену, иако те не знам :lol::lol:)

Ma ne mozes to ni da zamislis. Dva pandura i to balava, neizivljeni klinci a nisu bili bas ni nesto bistri, protiv mene! U pocetku sam bila fina al kad mi je pukao film malo je falilo da im napravim kajganu u gacama. a tek u stanici sta sam im radila, cak je i nacelnik mogao da strada al malo je falilo da tamo dobijem batine, ne znam kako su se suzdrzli da me ne izmlate.

Ma ne mozes to ni da zamislis. Dva pandura i to balava, neizivljeni klinci a nisu bili bas ni nesto bistri, protiv mene! U pocetku sam bila fina al kad mi je pukao film malo je falilo da im napravim kajganu u gacama. a tek u stanici sta sam im radila, cak je i nacelnik mogao da strada al malo je falilo da tamo dobijem batine, ne znam kako su se suzdrzli da me ne izmlate.

:lol::lol:

Али још увек не сазнадосмо како су установили да носиш бибер-спреј? :zper:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back