Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pazite sad ovo :lol:

Nevjera

U slučaju da žena rođena u ovom znaku horoskopa otkrije partnerovu nevjeru, reagirat će burno i oštro: njezin je ponos presnažan da bi olako prešla preko ovakve uvrede. Ali takva je žena Ovan u svemu čega se dotakne – pa će zainteresiranim pripadnicima jačeg spola biti bolje da ju upoznaju prije nego na vlastitoj koži iskuse njezinu oštrinu!

evo još jedna meni omiljena fotkica.

262670_528938157125555_1573171947_n.jpg

Pazite sad ovo :lol:

Nevjera

U slučaju da žena rođena u ovom znaku horoskopa otkrije partnerovu nevjeru, reagirat će burno i oštro: njezin je ponos presnažan da bi olako prešla preko ovakve uvrede. Ali takva je žena Ovan u svemu čega se dotakne – pa će zainteresiranim pripadnicima jačeg spola biti bolje da ju upoznaju prije nego na vlastitoj koži iskuse njezinu oštrinu!

znači lila, nogom u yaya ako zgriješi,
pametno:lol:

kakve veze ima post sa horoskopskim znakom? z:shock:

svako uzdržavanje ima dva kraja..dobro i loše
dobro..jer se jača duh i čisti telo za nove višestruke pobede ( mada je to pod znakom pitanja-moja primedba)
loše jer "izgladnjivanjem" se gubi u želji za odredjenim konzumiranjem..draž bude uništena to psihičko gnječenje i gužvanje atributa slabi petlju
skapiraj to čisto sexualno ...please..privid je da je obrnuto..balon neizdrža ubrzo splasne
i pretvara se simbolično u smežuranu prošlost..svaka reptiza traži veći stimulans

svako uzdržavanje ima dva kraja..dobro i loše
dobro..jer se jača duh i čisti telo za nove višestruke pobede ( mada je to pod znakom pitanja-moja primedba)
loše jer "izgladnjivanjem" se gubi u želji za odredjenim konzumiranjem..draž bude uništena to psihičko gnječenje i gužvanje atributa slabi petlju
skapiraj to čisto sexualno ...please..privid je da je obrnuto..balon neizdrža ubrzo splasne
i pretvara se simbolično u smežuranu prošlost..svaka reptiza traži veći stimulans
tvoje mišljenje poštujem tolka, mada mi je prejako "izgladnjivanje" i "psihičko gnječenje" jer post nije ni jedno ni drugo

tvoje mišljenje poštujem tolka, mada mi je prejako "izgladnjivanje" i "psihičko gnječenje" jer post nije ni jedno ni drugo

Tako je labe, nema post veze sa izgladnjivanjem kao dijete. Dijete su ljudima mrske, nevoljne za razliku od posta koji se rado prihvata i nosi nešto pozitivno u sebi.
Pre neki dan smo imali u firmi neku glupost zvanu novogodišnja zakuska, kupili tonu roštilje, slata, luka... sve miriše. Nas nekoliko samo drži post (toliko o povratku veri u Srba) a ono šta mi je nabitnije bilo je odsustvo bilo kakvog nelagodnog osećaja da drugi jedu ono što ja "ne smem". Nisam osetio ni najmanje zrno zavisti ili ljubomore, jednostavno sam isključio taj deo i ne razmišljam o hrani kao takvoj. Naravno da volim meso, ali nismo životinje da ne umemo da se kontrolišemo.
Nakon toga sam danas rado bio na večernjoj službi i nakon nje na ispovesti, veoma rado. Čeka se pričest. z:)

знаш да сам у праву ;)

nema sifilisa ako umeš da se čuvaš :)

post traži odricanje..totalno u emocijama..telesnom opštenju itd..znaš to već

priznajem samo "večiti post" uzdržavanje od loših, zlih podlih licemernih -negativnih misli i dela
uzdržavanje od odredjene hrane je već način - kultura ishrane i negovanje tela
uzdržavanje od telesnog opštenja i jakih emocija čini loše po vezu po organizam..prirodne procese ne treba zaustavljati

e sad, KO sam ja da "propovedam pravilo"? samo tako mislim da treba pa to i činim po meri svoje svesti i savesti

Tako je labe, nema post veze sa izgladnjivanjem kao dijete. Dijete su ljudima mrske, nevoljne za razliku od posta koji se rado prihvata i nosi nešto pozitivno u sebi.
Pre neki dan smo imali u firmi neku glupost zvanu novogodišnja zakuska, kupili tonu roštilje, slata, luka... sve miriše. Nas nekoliko samo drži post (toliko o povratku veri u Srba) a ono šta mi je nabitnije bilo je odsustvo bilo kakvog nelagodnog osećaja da drugi jedu ono što ja "ne smem". Nisam osetio ni najmanje zrno zavisti ili ljubomore, jednostavno sam isključio taj deo i ne razmišljam o hrani kao takvoj. Naravno da volim meso, ali nismo životinje da ne umemo da se kontrolišemo.
Nakon toga sam danas rado bio na večernjoj službi i nakon nje na ispovesti, veoma rado. Čeka se pričest. z:)

to jeste tvoj izbor..koliko si bolji čovek zbog toga-govore tvoja dela tvoja razmišljanja..tvoje procene-ocene itd
koliko je to odstupanje od crkvenog protokola koje TUMAČI crkvenih knjiga prenose pastvi i koje svako preradjuje u opravdanje svojih greha..opet govore postupci istih...
ako smatraš da ćeš time biti bolji čovek-pozdravljam svaku akciju...ali onda TO i budi

Poslednja izmena:
kad smo vec kod horoskopa da prozborim i ja neku...jel se neko od vas razume u natalne karte, aure i slicne stvari? meni je pre nekih 5-6 godina jedan poznati nemacki astrolog uradio natalnu kartu i rekao mi svasta nesto...da mi je plozaj planeta veoma specifican i redak, da imam auru boje indiga, bla, bla bla....

i ja sam sade stigla...ocekuju se rifet i labic...

Хехе, ову Кафану замишљам као Салун у време дивљег запада (конкретно - 19. век, јер запад је и даље диваљ), ту су картароши, револвераши, бармен, "клавирмен"... кад си написала да си сад стигла, лепо сам "видела" како пролазиш кроз оваква врата:

kay-ashley-saloon-paria-valley.jpg
(занемарићемо назив салуна :lol: )

...а, на памет ми паде и Ани 4 пиштоља... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back