gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u tome je problem- ne moraš,
smanji ego...rekoh ti, plafon probijaš,
pišica je beznačajan detalj na forumu![]()
Lab je čini mi se lavčićej, a šta su sawo i lab u horoskopu?
зато што то више није могуће или зато што то више ти не желиш![]()
a šta znam, navikla sam da pravi frajeri ne moraju to non stop da naglašavaju..možda grešim, ali mi ta priča: ja sam najlepši, najpametniji, najveći..poprilično ide na curac![]()
a šta znam, navikla sam da pravi frajeri ne moraju to non stop da naglašavaju..možda grešim, ali mi ta priča: ja sam najlepši, najpametniji, najveći..poprilično ide na curac![]()
тачно, али то је анализа на основу тога какав си утисак стекла о мени на форуму. али има још тога што се не види, али хороскоп показује (или не показује?). дакле![]()
богами на Религији те једна демантовала. шта више, каже да лажете![]()
наравно. јер све време треба да причају- ти си најлепша, ти си најпаметнија итд..![]()
pa da, obostrano se lepo častite i komplimentirate...ali to neprekidno ja pa ja..sumnjivo i napadno
![]()
i ja se šalim sa njim,Ja to više vidim kao njegov način da se šali.
pa da, obostrano se lepo častite i komplimentirate...ali to neprekidno ja pa ja..sumnjivo i napadno
![]()
i ja se šalim sa njim,
nadam se da razume![]()
A ne, nema ja pa ja... samo ja.![]()
crni ulemo, glavna si tema ogovaranja u kafani...![]()
i ja se šalim sa njim,
nadam se da razume![]()
tako je sunči: lav-skorpija...![]()
vrnula si lamicu...
bitno joj je to dok je na forumu?
strašno..mislim, koga briga za takve pojedinosti dok diskutuje recimo na temu pojave maitreje ili tako nešto![]()