- Poruka
- 80
Moderacija umjesto da reagira ona štiti prestupnika i briše poruku mržnje. Lijepo bogami. Mene može da vrijeđa i da mi priča šta ko poželi. Pa nisam ni ja od kamena, majka mu stara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znam ba jarane, nego ja pričam vako zato što se družim sa bosancima i krećem u bosanskom kružoku, kružoku sačinjenom od nekoliko bosanskih intelektualaca. Ja, Tunjo, Muharem Bazdulj, Hamo, Pipa i ostala ekipa.
Ma znam ba jarane, nego ja pričam vako zato što se družim sa bosancima i krećem u bosanskom kružoku, kružoku sačinjenom od nekoliko bosanskih intelektualaca. Ja, Tunjo, Muharem Bazdulj, Hamo, Pipa i ostala ekipa.
ko o čemu...![]()
O čemu kolega?
ma, meni ti nešto ličiš na Evropendu?
pozdrav svima i dobro jutro...![]()
ma ništa...samo vidim da ti vazelin ne izbiva iz glave...![]()
Da se imalo razumeš u kozmetiku ili bar hemiju, znao bi koliko je vazelin upotrebljiv. Ili ti znaš nešto što mi ne znamo?
ma jeste, ti si bas mislio na kozmetiku...
''nikoljina nikoljina vozmi malo vazeljina, njet njet nikolaj ti na suvo zaguraj''![]()
al smo vredni - svi od ranog jutra u kafani
zdravo drugari i bivse kolege
Кад си се пре преобукао?
Dobar dan čika brko.![]()
Da se imalo razumeš u kozmetiku ili bar hemiju, znao bi koliko je vazelin upotrebljiv. Ili ti znaš nešto što mi ne znamo?
da vidim koliko ce ti vremena trebati![]()
Zašto kozmetiku, na stotine kilograma vazelina se troši kao izolator ili zaštita od vlage, pre svega telefonskih ili dls kablova, fiber optičkih kablova, spojnica, konzola, energetskih kablova velikog preseka, sveća, sapuna, i sličnih farmaceutskih proizvoda...
Dobro jutro svima...![]()
Upotreba ovog neverovatnog proizvoda je toliko raznovrsna a mi Vam otkrivamo samo neke njegove osnovne svrhe zbog kojih bi bilo dobro da vazelin uvek nosite sa sobom.