gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
drugar ti to mozes da kazes sto puta i svi znaamo da ti ne mislis tako i da me obozavas kao i ja tebee![]()
vi se volite, a dušmani vam ne daju da se venčate...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drugar ti to mozes da kazes sto puta i svi znaamo da ti ne mislis tako i da me obozavas kao i ja tebee![]()
niiko nije rom!To je bio neslavan izlet romova u politiku.![]()
niiko nije rom!
ok drugarice, necemo sad da se vredjkamo bas
Pa jes' da ima onaj teski cacanski akcenat, ali ne vidim zasto da ne?
vi se volite, a dušmani vam ne daju da se venčate...![]()
zivci drugarice sta da ti kazem takav je danU breeee... Al' ste svi nešto osetljivi i "lako uvredljivi" danas....
![]()
zato sto je to grozan pateticno seljacki akcenat i poruzneo je bosko a glisic je nizak
kad kazem niko mislim cedica ok? hihihiKako nije? Pa nekoliko stotina hiljada nasih sugradjana i prijatelja jesu.
priznajem, mnogo mi se svidela ou yea hihihiAe priznaj da si ukrao Bandijevu definiciju tog akcenta.![]()
Званично око 180.000, незванично и више...Kako nije? Pa nekoliko stotina hiljada nasih sugradjana i prijatelja jesu.
kad kazem niko mislim cedica ok? hihihi
Ја не мрзим никог али избегавам дружење са Ромима.
kad kazem krema mislim vichy yeaKada kazem novina mislim- Politika.
obozavam ih!rasisto! zasto ne volis romove?![]()
Ја не мрзим никог али избегавам дружење са Ромима.
Не свиђа ми се ни њихова култура, ни навике, нисам сигуран ни да се довољно брину о хигијени. Али никоме не желим никакво зло и никога не бих повредио.ju, zasto?
kad kazem krema mislim vichy yea
Вероватно неко на Западу нас третира тако иако има еманципованих, урбаних и нормалних Срба.Sto? Meni je to glupo. Naravno, ne mislim da sad treba da se druzimo sa gradjanima karton sitija, ali ako je neko savremen, normalan i emancipovan, sto da ne?
Sigurno i nas neko negde vidi kao neku "nizu vrstu".
Не свиђа ми се ни њихова култура, ни навике, нисам сигуран ни да се довољно брину о хигијени. Али никоме не желим никакво зло и никога не бих повредио.
Sto? Meni je to glupo. Naravno, ne mislim da sad treba da se druzimo sa gradjanima karton sitija, ali ako je neko savremen, normalan i emancipovan, sto da ne?
Sigurno i nas neko negde vidi kao neku "nizu vrstu".
Tako je, treba kupovati samo kreme koje se zovu kao francuske banje.
Koristan savet jednog drugara tvoje provinijencije.![]()