Skupštinska kafana 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma jeste, ti si bas mislio na kozmetiku...:mrgreen:

''nikoljina nikoljina vozmi malo vazeljina, njet njet nikolaj ti na suvo zaguraj'' :mrgreen:

:rtfm:

Upotreba ovog neverovatnog proizvoda je toliko raznovrsna a mi Vam otkrivamo samo neke njegove osnovne svrhe zbog kojih bi bilo dobro da vazelin uvek nosite sa sobom.

Vazelin je trgovački naziv za mekani parafin koji se koristi u izradi kozmetičkih i farmaceutskih preparata. Njegova osnovna namena je da štititi kožu od posekotina i ogrebotina. Ovaj proizvod može se nazvati i svestranim s obzirom da ima nekoliko svrha:

Balzam za usne
Nega kože
Zaštita kod bojenja kose
Piling
Novi sjaj za predmete od kože
Nega trepavica ...

Naš kolega nema veze sa farmacijom, očigledno je da na forumu širi veoma sumnjivu istinu o sebi. Pre mi liči na nekog medicinskog radnika ili studenta, delimično informisanog.

Da se imalo razumeš u kozmetiku ili bar hemiju, znao bi koliko je vazelin upotrebljiv. Ili ti znaš nešto što mi ne znamo?

Zašto kozmetiku, na stotine kilograma vazelina se troši kao izolator ili zaštita od vlage, pre svega telefonskih ili dls kablova, fiber optičkih kablova, spojnica, konzola, energetskih kablova velikog preseka, sveća, sapuna, i sličnih farmaceutskih proizvoda...
Dobro jutro svima...:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back