- Poruka
- 201.049
Ију, да ниси члан јудео-масонске завере?
Зашто свог другара не бих назвао клерофлашистом? На истој њиви сејемо.
Prokletinje kleroflašisti... pradon, klerofašističke ste svi vi, i decu dajete u te škole da uču Versku nastavu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ију, да ниси члан јудео-масонске завере?
Зашто свог другара не бих назвао клерофлашистом? На истој њиви сејемо.
dobro jutro bludnici
vidim, noćas ste bili hiperaktivni.
jel se makar neko ovajdio ili je opet sve ostalo na drkadrkađon ispred monitora?![]()
dobro jutro bludnici
vidim, noćas ste bili hiperaktivni.
jel se makar neko ovajdio ili je opet sve ostalo na drkadrkađon ispred monitora?![]()
Nisam te razumeo... Ti bi htela da razmenish malo svoje mingie (ne skroz) za status Nemice ili Amerikanke? Ne mere, ali nikako bash... Missione Impossibile!
_nobody_
pokušaj da prikriješ svoj jad,
suviše je očigledno.
drugarski ti kažem, zaista.
a sledeći put neću biti ovako prijatna![]()
pokušaj da prikriješ svoj jad,
suviše je očigledno.
drugarski ti kažem, zaista.
a sledeći put neću biti ovako prijatna![]()
Iskreno da ti priznam, za polusvet mi kao do lanjskog snega sta misli o meni. Vrlo mi je bitno sta 5 (pet ljudi, na prste jedne ruke se mogu nabrojati u Srbiji) misli o meni, oni vredni i radni ljudi koji su sve oko sebe napravili sa svojih 10 prstiju. O ostalim zemljama gde sam radio da i ne pricam... Ti svakako znas/shvatas kojoj kategoriji pripadas.
_nobody_
oh, presvetli Refke bonžur
uups eo i dragog virtitja![]()
Добар дан. Оде и Ноубоди.![]()
Bonžur madam Mrnjau, kako ste spavali sinoć?![]()
oh, msje V..lepo, sasvim utopljeno i krajnje isceljujućeA VI? dugo ste notjas divanili,
pritisci na naše zeleno Avijonče su bili besmisleni
Pozz za msje Ivana
Odlično, hajde sad napusti ovaj polusvet i idi među svojih 5 (na prste ruke pet) vrednih desetoprstih ljudi. Mi sa devet ili osam prstiju ti nismo dorasli, ne gubi svoje vreme na nas uboge.
koji je to smešni jadni čovečuljak.
žao mi je kad vidim kakvu budalu od sebe pravi na forumu. naročito kad priča gde i za koga radi, koliko je plaćen itd....ne znam, ne bih nikoga da potcenjujem, ali on toliko preteruje da je to tragikomično![]()