Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pokušaj da prikriješ svoj jad,
suviše je očigledno.
drugarski ti kažem, zaista.
a sledeći put neću biti ovako prijatna:lol:

Iskreno da ti priznam, za polusvet mi kao do lanjskog snega sta misli o meni. Vrlo mi je bitno sta 5 (pet ljudi, na prste jedne ruke se mogu nabrojati u Srbiji) misli o meni, oni vredni i radni ljudi koji su sve oko sebe napravili sa svojih 10 prstiju. O ostalim zemljama gde sam radio da i ne pricam... Ti svakako znas/shvatas kojoj kategoriji pripadas. :ok:

_nobody_

Iskreno da ti priznam, za polusvet mi kao do lanjskog snega sta misli o meni. Vrlo mi je bitno sta 5 (pet ljudi, na prste jedne ruke se mogu nabrojati u Srbiji) misli o meni, oni vredni i radni ljudi koji su sve oko sebe napravili sa svojih 10 prstiju. O ostalim zemljama gde sam radio da i ne pricam... Ti svakako znas/shvatas kojoj kategoriji pripadas. :ok:

_nobody_

Odlično, hajde sad napusti ovaj polusvet i idi među svojih 5 (na prste ruke pet) vrednih desetoprstih ljudi. Mi sa devet ili osam prstiju ti nismo dorasli, ne gubi svoje vreme na nas uboge.

Pre dva dana u Merkatoru sam u nekoj radnji videla lep duks. Nisam tad imala 2000 pa sam samo naparila oči. Sinoć sam uzela zadnju radu plate za Jul :lol: i pravo s' posla se uputila tamo.
Vrtela sam se tamo sat ipo vremena u krug, ali nisam mogla da se setim gde sam ga videla. Ne znam u čemu je trik, (u lepoti sigurno nije) ali me ljudi lako upamte i već posle drugog kruga svi prodavci su počeli "sumnjičavo" da me gledaju, misleći da zapravo pokušavam nešto da ukradem. Inače napravila sam 4 kruga. Tj bar se nadam da su bili puni krugovi, jer je neverovatno kakav je ono lavirint. Večeras vala idem opet, ali staviću fantomku.

Odlično, hajde sad napusti ovaj polusvet i idi među svojih 5 (na prste ruke pet) vrednih desetoprstih ljudi. Mi sa devet ili osam prstiju ti nismo dorasli, ne gubi svoje vreme na nas uboge.

koji je to smešni jadni čovečuljak.
žao mi je kad vidim kakvu budalu od sebe pravi na forumu. naročito kad priča gde i za koga radi, koliko je plaćen itd....ne znam, ne bih nikoga da potcenjujem, ali on toliko preteruje da je to tragikomično:lol:

koji je to smešni jadni čovečuljak.
žao mi je kad vidim kakvu budalu od sebe pravi na forumu. naročito kad priča gde i za koga radi, koliko je plaćen itd....ne znam, ne bih nikoga da potcenjujem, ali on toliko preteruje da je to tragikomično:lol:

Sve i da je istinito, veoma je ružno kako piše. Najblaže rečeno, izuzetno nekulturna osoba. Jedno je zezanje, drugo vređanje.
Ali dobro, to je on, tako nam se predstavlja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back