Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Žurajaaa

discosmiley-1.gif
srb_kolce-1.gif

sorry :(
:tick:

vidim da su ti proradili hormoni...:think: evo nesto da se smiris...

http://****************/wp-content/uploads/2009/08/nepizdin.jpg

navikli srbi da jure drzavljanstvo po svako cenu, ali moram da te razocaram, ja nisam takva...nikad ga nisam ni trazila niti mi treba...;)
a tebi mogu da sredim ako bas insistiras...:whistling:

Ne budi smešna, nismo na buvljaku, Nemačka je uređena država, neka hvala navikao sam na onaj manje utaban put, nekako je ovde lepše kako god okreneš još švaba nije zajahao...:mrgreen:

Ajde da je od Bajovog soja, ali kada su od Nemanjića , moram da se pripazim..:)

jedino sto bih ti preporucila je da citas, citas i...citas...mozda procitas nesto korisno...;)

a kad mi ti kazes onda mogu da bacim u vodu sta su govorile starine kojima bi sada bilo preko 100 godina i koje se nisu razumele u hijeraldiku...ali ti znas bolje...:worth:

a sad me se mani, koliko puta da ti kazem da se uzasavam muskih tetki i alapaca...:cool:

Poslednja izmena:
jedino sto bih ti preporucila je da citas, citas i...citas...mozda procitas nesto korisno...;)

a kad mi ti kazes onda mogu da bacim u vodu sta su govorile starine kojima bi sada bilo preko 100 godina i koje se nisu razumele u hijeraldiku...ali ti znas bolje...:worth:

a sad me se mani, koliko puta da ti kazem da se uzasavam muskih tetki i alapaca...:cool:

:hahaha: jel da čitam na santimetar :rotf: Vole starine uz rakiju, pomalo na ep da okrenu, u realnosti nije primenjivo... :hahaha:
Stat ti je lepo pre neki dan objasnio, a ti i dalje teraš svoje...:hahaha:

Да вам се похвалим, статираћу у серији Равна Гора која се сад снима. Највероватније ће ми дати улогу четника због браде, мада то је само претпоставка. Не знам још ништа, у четвртак су ми рекли да дођем.

Видећу да убедим Радашина и Глоговца да ме ставе као глумца натуршчика, спремићу неку рецитацију да их импресионирам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back