- Poruka
- 201.919
STA TI RADIS U OVO DOOBA SRAM TE BILO
Bio mi kum sa decom, pa smo im puštali malo prave junačke pesme... ono... od Bosne do Irana neće biti muslimana i slično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
STA TI RADIS U OVO DOOBA SRAM TE BILO
Bio mi kum sa decom, pa smo im puštali malo prave junačke pesme... ono... od Bosne do Irana neće biti muslimana i slično.
Јес', и Друг Стари је одличан, и има смисла за хумор.
Ко је следећи по списку?![]()
(баш смо кафанске алапаче, да не кажем тетке
![]()
)

E, PA SRAM TE BIILO DRUGAR, POSEBNO AKO SU TO DEECA SLUSALA, TRUJETE IH OD MALIH NOGU JEL TO LEEPO?
a da osnujemo neku bratstvo forumskih tetaka, gde bi delili savete i skupljali pikanterije sa krstarice...[![]()

a da osnujemo neku bratstvo forumskih tetaka, gde bi delili savete i skupljali pikanterije sa krstarice...[![]()

E, PA SRAM TE BIILO DRUGAR, POSEBNO AKO SU TO DEECA SLUSALA, TRUJETE IH OD MALIH NOGU JEL TO LEEPO?

Ja sam mislio da je on socijalista, sa unapređenim nacionalnim idejama, a on Vlajkov koleza...
Sa Drugom Starim sam imao par dobrih razgovora, vezanih za ekonomiju u SFRJ živa enciklopedija planske privrede, ali što se tiče nekih drugih tema, ima dosta stereotipa mada Ivan to najbolje zna, družili su se jedno vreme, čak bili u ljubavi kao ja i Grofica...![]()
Neka znaju deca gde žive i šta im je činiti. Bila i ona "Ja sam rođen đe džamije nema"... nadam se da je Vojvoda zadovoljan izborom za edukaciju?
Zašto drugarčiću, prepravio je pesmu od Bosne do Irana ima lepih muslimana![]()
DECU TREBA DA UCIS DA BUDDU TOELRANTNI I DA POSSSSTUJU SVAKOJAJKU VERU I RELIGIJU
PA JA NE PUSIM STALNO TO JE OKTo je odlična stvar. Ja imam malu riznicu
Al nikako da se nakanim da sve lepo sredim
Idem ljudi. Otrovah se od cigara a mora se štedi... Će da poskupu![]()
'ste čuli virti,surka i terasko?
Došlo vreme da se Srbi svete
sve džamije u oblake lete...
SRAM T BILO SAD CU DA TE PRIJAVIM
"Драга (тетка) Крстана"![]()

SRAM T BILO SAD CU DA TE PRIJAVIM
Drugar, bilo je baš super, popilo se, a bilo i nečega jačeg, ti to razumeš valjda.

TO JE OK
To je tekst pesme, prijavi izvođača.
Hoćeš dalje?
AHA JEDVA CEKAMDrugarčiću, poslaću ti ja linkove da naučiš te pesme, pa da nam pevaš bad Topčiderkom, inače...
To je odlična stvar. Ja imam malu riznicu
Al nikako da se nakanim da sve lepo sredim
Idem ljudi. Otrovah se od cigara a mora se štedi... Će da poskupu![]()
'ste čuli virti,surka i terasko?

JA SAM NAJISKRENIJE ZATECEN FUUUUJ OVOLIKO ZLOOBE I MRZNJE OH LJUDI KAKVI STE OT?