Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veće, Virti :D
U pravi čas da upoznaš neke lepe ljude, ako nisi do sada.
Tetka Koto ti je poznata, verujem da te je banovala bar dva puta dok je bila supermod, ali su ovde draha Heroina i moj ljubimac Čarli, oboje Stoun :lol:

Ne, nisam imao prilike da se na taj način upoznam sa Damom, ovako je ipak lepše... Čarli je pokazao lepu primenu fizike u rasterivanju forumskih štetočina poput onog belog goluba...

Мислиш на бравара из Кумровца или на форумаша? :D

Forumaša naravno, znam samo jednog bravara koji je savršeno svirao klavir, poznavao mnogo svetskih jezika, igrao valcer igre poznavao vina bolje od Refa i imao aristokratsko držanje, ako neko poznaje nekog sličnog bravara bio bih srećan da se upoznam sa ponovljenim fenomenom:)

On i jeste gospodin i da se sam nije deklarisao kao komunista, ja bih ga smatrala socijalistom.
I ja volim sa njim da razmenim postove, dok je Drug Stari mrak.

Јес', и Друг Стари је одличан, и има смисла за хумор. :)

Ко је следећи по списку? :ceka: :lol: (баш смо кафанске алапаче, да не кажем тетке :mrgreen: :zcepanje:)

Данас се истакао на теми о сусједима. :)

Videla sam dok sam prelistavala forum.
Inače, najčešće ga srećem na antikomunističkim temama.
Susjede sam i ja sinoć potkačila, mada te teme izbegavam jer imam lične razloge i kratak mi fitilj zbog toga.
Psovala bih iako to retko činim u RL, a na forumu još nisam.
Ona domobranska satnija je mnogo raspojasala.

Forumaša naravno, znam samo jednog bravara koji je savršeno svirao klavir, poznavao mnogo svetskih jezika, igrao valcer igre poznavao vina bolje od Refa i imao aristokratsko držanje, ako neko poznaje nekog sličnog bravara bio bih srećan da se upoznam sa ponovljenim fenomenom:)

Ви'ш какво је било образовање у комунистичко време! :lol:

On i jeste gospodin i da se sam nije deklarisao kao komunista, ja bih ga smatrala socijalistom.
I ja volim sa njim da razmenim postove, dok je Drug Stari mrak.

Ja sam mislio da je on socijalista, sa unapređenim nacionalnim idejama, a on Vlajkov koleza...
Sa Drugom Starim sam imao par dobrih razgovora, vezanih za ekonomiju u SFRJ živa enciklopedija planske privrede, ali što se tiče nekih drugih tema, ima dosta stereotipa mada Ivan to najbolje zna, družili su se jedno vreme, čak bili u ljubavi kao ja i Grofica...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back