Мануела ћа ћа ћа
Дјевојка без имена
Зато звао сам је ја
Мануела ћа ћа ћа

Дјевојка без имена
Зато звао сам је ја
Мануела ћа ћа ћа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo si napisala da može da se ostvari, ali to nije prirodno, naš primer je prilično zanimljiv, komunizam, ili preteča socijalizam se oslanjaju na opšti interes ali i na moral i odgovornost pojedinca, obzirom da čovek funkcioniše kao sebično biće pojavljuje se taj sukob između potreba i postavljenih pravila, zato taj problem smo nasledili i danas, svi očekujemo da država počisti ispred naše kuće. Ideja je potpuno u redu, čak se ne kosi sa bilo kojom religijom, ali gledajući kako socijalnu ili društvenu hijerarhiju ne određuje kvalitet pojedinca već njegova podobnost, nije dobro... Taj fenomen i dan danas opstaje u Srbiji čak i gore,,,

Па видиш да сам се оградила од нашег примера "комунизма" (и подобности). Наравно да не може да се оствари зато што Хомо сапиенс (у данашњем стадијуму) јесте себична живуљка и, као таквом, ова данашња "демократија" му сасвим одговара. И, док иста одговара појединцу, држава се уруши под силним правима а без одговорности.
Тај проблем је ипак био мање изражен раније, и по мом мишљењу, он је директан производ "демократије", нисмо га наследили од ранијег система. Тада се ипак знао неки ред а неморал се осуђивао (па се зато крио, а самим тим је био ипак мало ређи), а данас бити неморалан значи "фенси космополитизам", просто се такмиче ко ће више бити "ИН".
Тада нисмо чекали да држава почисти испред наше куће, и буквално - сами смо чистили сметове снега испред улаза, на смену, по списку, док данас чекамо да то одради неко други, кога плаћамо кроз комуналије а он се не појављује, и што је најгоре, не сноси никакву одговорност за то. Овај пример, иако баналан, осликава све.
У принципу, можда би најбоља опција била нешто између (правог) комунизма и (праве) демократије - спој оног најбољег из оба. Сам комунизам (ред, рад и дисциплина) би можда тежио апсолутизму (диктатури) - елемент демократије би га спречио у томе, а демократија права би, кроз елемент комунизма (једнака одговорност свих и једнака правда за све), добила противтежу у одговорности.
Уморна сам те тренутно не умем боље, надам се да си разумео шта хоћу да кажем

DECU TREBA DA UCIS DA BUDDU TOELRANTNI I DA POSSSSTUJU SVAKOJAJKU VERU I RELIGIJU
 Pazi sada kada budes citao ovu poruku kako ce vec da me banuju, jer sam im se opet nakrsio na temama
 Pazi sada kada budes citao ovu poruku kako ce vec da me banuju, jer sam im se opet nakrsio na temama
OVO JE STRAHOBALNO
JA SAM NAJISKRENIJE ZATECEN FUUUUJ OVOLIKO ZLOOBE I MRZNJE OH LJUDI KAKVI STE OT?

Ovo nikada nisam čuo,
 Ovo nikada nisam čuo, 

Zasto srpske patriote misle da se Japanci najvise samoubijaju iz nekakvog tupavog osecanja casti; zar oni zaista toliko ne razumeju ljudsku dusu?
Dzaba ti terasko to pises ovde na forumu. Ovaj pdf ti je harem za srpski sovinizamPazi sada kada budes citao ovu poruku kako ce vec da me banuju, jer sam im se opet nakrsio na temama

)
 )
 )
)ma, virtitju..umorna sam za sve pare pa energiju nadoknadim spavanjem(užas..ceo život se sveo na džonjažu kao hiper način i začin)
GG lepoto naša ( i refketova) nesam te vidla 100 god..da te ljubnem
( i...žao mi je...skroz)

De si džej-džej ženo - zmaju
Kako si?
Bar dan svima
знате шта се испоставља као невероватна ал изгледа истинита ствар? мује шифтари и кромањонци кад оду у неку страну државу, нпр немачку ил сједињене државе ил где већ, небитно, куцкају по српским форумима представљајући се као немци ил неки наши из сједињених држава и слично, а све мује. а људи онда попизде и оспу дрвље и камење по сједињеним државама ил немачкој (добро немачка, мање - више ионако јој следује). можете их препознати по неколико ствари, прва је нпр безумни титоизам, друга је заклињање у демократију а у ствари голи нацисти којима је демократија омогућила да некажњено сеју зло поново, а све у име толеранције. у ствари шта желе да постигну тиме? можда мисле ако неки прави амер ил нормалан немац чита форум да помисли да су срби препуни мржње према њима. добро, љубав је далеко, ал није ни мржња права реч, но углавном можете приметити да су веома лукави. наши људи кад оду напоље а куцкају на форум углавном не провоцирају.