gost 46745
Veoma poznat
- Poruka
- 12.490
Ocekujem ga , vec par dana vadim i pripremam odecu za polarne krajevevidećemo..sutra su najavili skoro zimsko vreme![]()
Nema iznenadjenja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocekujem ga , vec par dana vadim i pripremam odecu za polarne krajevevidećemo..sutra su najavili skoro zimsko vreme![]()
važi.
ja ću kašičicu da promešamo.
može s medom?
Ocekujem ga , vec par dana vadim i pripremam odecu za polarne krajeve
Nema iznenadjenja![]()
Mozes kako ti odgovaraBardan Ivo. Nikako mi ne leži da kažem - dobar dan Iva.![]()
slično i ja,
plus što sam negde iskopala svakakvih otpadaka vunice pa ću da se ovih dana bacim na heklanje priglavaka.![]()
Može, em slatko, em mešaš. Obožavam čaj.
Kod tebe onda dobro greju ?........ I dalje spavam u boksericama i bez čarapa.![]()
ali samo dok je vruć,
hladan mi nije nikakav..čak ni voćni ne volim u toj ice verziji.
Kod tebe onda dobro greju ?![]()
Umro bih da ih na noge navučem. Ništa vuneno ili bilo šta deblje ne nosim. I dalje spavam u boksericama i bez čarapa.![]()
Sad cu da zovem toplanuGreju odlično, .
čak i leti popijem topao čaj, ali uglavnom ujutru, kad nije visoka vanjska temperatura.A leti, na plus četres? Od njega se lepo oznojiš.
Dobar dan Virti ... evo trudim se da ne pravim gramaticke i slovne greskeDobar dan svima..![]()
kad živiš u kući koju greju peći a ne cenztralno, uvek je poželjno imati nešto vuneno na sebi, u vidu priglavaka, prsluka i slično..a nekako mi je i zimski ugođaj potpun kad tako ušuškana u vunene predmete sednem ispred vatrice koja pucketa
već sam zaboravila ono vreme kada smo u gaćama hodali po stanu, a vani -25![]()
Sad cu da zovem toplanu
ovo je diskriminacijA
a ja jos mislim , uigravaju se ... aaaa
čak i leti popijem topao čaj, ali uglavnom ujutru, kad nije visoka vanjska temperatura.
to je takozvani čaj zornjak
ali stvarno![]()
Sad cu da zovem toplanu
ovo je diskriminacijA
a ja jos mislim , uigravaju se ... aaaa
Dođi da se podsetiš.![]()
Palis , palis ... m ?![]()
može, ali noću da bude otvoren prozor.
ko je video spavanje u pretoploj sobi,
užas!.
![]()
Uh što ja volim zornjak... vruć... čaj.
Nemoj da zavidis , ova trenutna ledara se debelo placaa cene skočile ove godine, a?
ma ne znam da li da vam zavidim.
![]()