Skupštinska kafana 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vid' ovo Nastjo. :hahaha:

Interni kontrolor Nijaz Džafo ne može shvatiti da je neko imao hrabrosti ući u minsko polje i tako nešto učiniti.

11r6pw1.jpg

Vid' ovo Nastjo. :hahaha:

Interni kontrolor Nijaz Džafo ne može shvatiti da je neko imao hrabrosti ući u minsko polje i tako nešto učiniti.
e budala, tito dragi:lol:

mene više interesuje u koje svrhe će biti upotrebljene. nije to neko bez predznanja, a to je mogao i u ratu da nauči ili u vojsci...ma, tuga čoveče, tuga.
sva ta minska polja razbacana po toj zemlji, samo da stradaju nevini, godinama posle.
nama je nato sejao, a oni jedni drugima...

Ljudi, jel' neko skoro vid'o Tolku?

lepoto nasa nepoljubljena :) tuj sam :cmok2:...samo mi umro komp pa cekam da se ispovrati :rida:
(bum vidla veceras koliko je "rana" duboka :(

otišla u rl da živi

ima i toga, ali brez vas sam shugava :cmok2:

taj rl ne postoji, to je mit :lol:

uh..KAKO ne postoji..pa jes da te vidjam dnevno po busevima i ulicama Bg...zar to nije rela? :)

BADAAAANNNNN :pijenesicui jurca po netu:

e budala, tito dragi:lol:

mene više interesuje u koje svrhe će biti upotrebljene. nije to neko bez predznanja, a to je mogao i u ratu da nauči ili u vojsci...ma, tuga čoveče, tuga.
sva ta minska polja razbacana po toj zemlji, samo da stradaju nevini, godinama posle.
nama je nato sejao, a oni jedni drugima...

a ste ce mu to? kome to moze da uvali i proda? :think:

Možda nije za prodaju, ili ako i jeste, nemaju dobru nameru. Kod nas nekoliko ljudi poginulo pokušavajući da razminira kasetne bombe, a ovi ukrali mine? Ludog sveta ima.

Možda za "ribolov" .

A i predizborna kampanja je u toku .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back