- Poruka
- 4.399
Nekada sam ovde pravio lom. Bio je ćumez. Al ako ti lkažeš da je sada ok. onda da ne menjamo.a ne, ovo je mnogo fina kafana...nema bolje na Krstarici....![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada sam ovde pravio lom. Bio je ćumez. Al ako ti lkažeš da je sada ok. onda da ne menjamo.a ne, ovo je mnogo fina kafana...nema bolje na Krstarici....![]()
gruba greška..............Labova devojka![]()
Ево ја идем одмах...немој само по глави.
Лаку ноћ свима.
Nekada sam ovde pravio lom. Bio je ćumez. Al ako ti lkažeš da je sada ok. onda da ne menjamo.![]()
gruba greška..............![]()
Nekada sam ovde pravio lom. Bio je ćumez. Al ako ti lkažeš da je sada ok. onda da ne menjamo.![]()
Sinoć su te upoznali sa mnom i ti nisi zapamtilaA koji si to TI...?
A koji si to TI...?
Verujem draga, ali bih te poštedeo te egzotike... Izgleda da ga je zenica malo varala kada je bio preko...
ne moze dvojno u nemckoj...moja deca imaju dvojno, ali samo dok ne napune 18, posle moraju da odluce...ja mogu da imam samo jedno...
Ja sam sa Marakane a tamo nema parka.Čeka te South park, požuri.
gde ima?![]()
Prijatelju bre, ove tvoje cure odavde ništa ne pamte.gde ima?![]()
Ja sam sa Marakane a tamo nema parka.![]()
Progutaće Nemci i taj slučaj samo im pokaži heraldiku i pedigre...
Samo im objasni kako se tvoj čukundedin askurđel od kurajbera družio sa Fridrihom ima i trojno državljanstvo da dobiješ...![]()
omg..koje budalarije..moda neka postala da se paradira u javnosti sa promiskuitetom
odoh narode ..malo čituckanja pred san..ae budite dobri i volite se![]()
Gde neštadoše svi nije valjda fajront, Tolka, Sunči, Labe sokole...![]()
gledaš preko net-a?![]()