gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa i nije toliko neispravno koliko je starinski...
Jesi li čula ikad za gnjat?
Naravno da se apsolutno neispravno. Zamisli da neko za automobil kaže - škoda, ili za patike - šangajke?
Misliš na nogu?
Nikoga ne interesuje ha, fi je presudan...
ništa nije presudno od toga...važni su želja, požuda i ugodjaj![]()
Naravno da se apsolutno neispravno. Zamisli da neko za automobil kaže - škoda, ili za patike - šangajke?
Misliš na nogu?
Или за бециклу - велосипед. Научне норме не могу тек тако своје стандарде наметати језику, стога је и сантиметар у Правопису наведено као правилно. Сигурно је, међутим, да тај стандард јесте разлог што је центиметар наведено као боље. Поред тога, како већ четрдесетак генерација у школи учи да говори центиметар, а не сантиметар, то је тај облик већ постао уобичајенији у свакодневном говору.
Praseću, suvu i to određeni deo... to je iz ONOG kraja, znaš.![]()
nije neispravno...pre 30-40 godina je kaladont bio jedina zubna pasta koja se mogla kupiti kod nas...a digitron su koristili samo da saberu ili oduzmu nesto...![]()
Ih bre tebi samo pršuT u glavi...![]()
imam značajan procenat albanske krvi u sebi...![]()
nije neispravno...pre 30-40 godina je kaladont bio jedina zubna pasta koja se mogla kupiti kod nas...a digitron su koristili samo da saberu ili oduzmu nesto...![]()
Jel vam rade nešto u toj Nemačkoj, pre nego što dobijete državljanstvo?![]()
u vojvodini kažedu santimi komšija koji strogo divani po crnogorskom: baciklo ..pa ti vidi o pravopisu i tom heklanju
stigo nam virtiiiitj..kako je lepo okruženje![]()
Cevanica, Dobro veče svima po druzi put...
u vojvodini kažedu santimi komšija koji strogo divani po crnogorskom: baciklo ..pa ti vidi o pravopisu i tom heklanju
stigo nam virtiiiitj..kako je lepo okruženje![]()
Uhm kad ga volem... pa još kad se skuva sa blitvom, recimo.
Danas sam bio prilično divan dok me stari prijatelj nije ozračio svojim ljubavnim jadima sa suprugom..
![]()
Калодонт. Имали смо бре рекламу за пасту за зубе 1924-те, чини ми се. Трајала 10 минута.![]()
Aaaaaa, prvi čovek koji mi je objasnio o kom delu noge je reč. Hvala, Virti.