skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O muzici ne vredi pisati.Sto se tice knjizevnosti,malo nasih ljudi ima naviku da cita,tako da nemaju sta da kazu o tome.Psihologija je,takodje,poznata uskom krugu ljudi.Istorija je vec mnogo puta prezvakana,a i mnogima tesko pada iznosenje istorijskih cinjenica na ovim prostorima,jer danas svako ima svoju istoriju.Medju takvim ljudima sam i ja,jer me boli kada mi neko iz okruzenja opovrgava ucesce Srba u balkanskim ratovima(u kojem su bili moji cukundede i pradede), 1. svetskom ratu (u kom su bili moji pradedovi i u kom je jedan stradao,a drugi ostao bez oka) i u 2. svetskom ratu( u kome su ucestvovali obojica mojih dedova-jedan kao cetni,drugi kao partizan)...Tako da nam ostaje samo pdf "politika",koji je uvek dobar izvor zabave...

Al trenutno se nista bitno ne desava...

Glavna vest je kako neke ganfere nisu pustili u mekdonalds i slicne budalastine tog tipa...

A i kad se nesto bitno desi, te vesti su samo frustrirajuce i porazavajuce po nas narod tako da je i bolje da ih ne znas...

Radio "Krsta", Prvi program, dobro jutro

ćiju ćiju ćiju
dobro jutro deco
jel vas neko keco
ćiju ćiju ćju

Dogodilo se na današnji dan
1904. - Camille Jenatzy postavila je rekord u postignutoj brzini automobila - 65,79 milja na čas.
1969. - Nil Armstrong zakoračio je na Mesec u 2:56:15 izjutra (GMT).

Vesti iz zemlje:
Aleksandar Vučić postavio homosoeksualca za skupštnu
Vesti iz sveta:
Aleksandar Vučić išao na rukoljub u Ameriku i po nove zadatke, kaže nema problema, sve jednostavno
Vesti iz kulture:
Ožegović Plus rekao da svi oni koji ne žele da plaćaju BusPlus nek voze biciklo i ko ih yebe

Prognoza vremena:
Danas sunce sutra kiša

Radio "Krsta", prvi program

• Podržavam
Reactions: Tol
Verovanje da ti san predvidja buducnost...Sto se tice mog sna o opstoj katastrofi(koji je inace jos i gori od onoga sto sam napisao,ali nisam zeleo da pisem o svemu sto sam sanjao),smatram da je to posledica moje zabrinutosti za nasu drzavu i narod....

познат је сан оног Грка из старог века, који је три пута у животу сањао лобању.
-након првог сна изгубио је чуло мириса, што је била несрећа јер је правио парфеме (лобања нема нос)
-након другог сна био је протеран из родног града (проказаним људима се често уреже нос као знак срамоте)
-након трећег сна је умро

здраво другари :)

Мислио сам на оне друге вегетаријанце, што не једу само прасетину. :hahaha:
Svinja je sveta zivotinja.Nacin obozavanja iste dovodi do raskola medju ljudima.Neki postovanje prema njoj iskazuju jedenjem iste,a neki opet smatraju da je treba izbegavati iz strahotpstovanja...Ja spadam u prvu grupu,jer verujem da unosenjem delova svinje u stomak dolazi do potpunog spajanja mene i tog uzvisenog bica.Cesto upadam u trans dok obavljam taj ritual...

Svinja je sveta zivotinja.Nacin obozavanja iste dovodi do raskola medju ljudima.Neki postovanje prema njoj iskazuju jedenjem iste,a neki opet smatraju da je treba izbegavati iz strahotpstovanja...Ja spadam u prvu grupu,jer verujem da unosenjem delova svinje u stomak dolazi do potpunog spajanja mene i tog uzvisenog bica.Cesto upadam u trans dok obavljam taj ritual...

Да ли спадаш у топлосвињце или у хладносвињце ?
Ја лично не могу да се одлучим шта више волим.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back