skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako cete da 'hibridujete' drugarcica? :eek:

Pa, izvrsice se spajanje njegove DNK sa DNK vanzemaljaca, i kao takav ce biti u stanju da prezivi virus koji ce vanzemaljci pustiti na zemlju u decembru ove godine koji ce pobiti sva ziva bica koja nemaju taj procenat alien-ske DNK.

On ce onda biti deo Novog Vanzemaljskog Poretka sa jos nekolicinom prezivelih.

Ali Molder i ja se borimo protiv toga, nasa parola je "bori se ili sluzi". :D

Pa, izvrsice se spajanje njegove DNK sa DNK vanzemaljaca, i kao takav ce biti u stanju da prezivi virus koji ce vanzemaljci pustiti na zemlju u decembru ove godine koji ce pobiti sva ziva bica koja nemaju taj procenat alien-ske DNK.

On ce onda biti deo Novog Vanzemaljskog Poretka sa jos nekolicinom prezivelih.

Ali Molder i ja se borimo protiv toga, nasa parola je "bori se ili sluzi". :D

a to je znači? :lol:

eno milice citadelice, luduje na nekim temilicama...:mrgreen:

jel neko primetio kako uvek dodje u vreme njihovih praznika i ostane po 48 sati bez pauze?

Аурора, тебе сам сањала прошле ноћи :think: мислим да је тај сан донекле предвидео ово што се десило у Америци. Мада, не знам кад се тачно догодило то, због временске разлике, мој сан се одиграо око пола пет јутрос. Можда је сан последица? :think:

Аурора, тебе сам сањала прошле ноћи :think: мислим да је тај сан донекле предвидео ово што се десило у Америци. Мада, не знам кад се тачно догодило то, због временске разлике, мој сан се одиграо око пола пет јутрос. Можда је сан последица? :think:

lele...:sad2:

nemam ja veze sa onim sto se desilo mame mi mile...a i denver je daleko od mene..:mrgreen:

ps: kako si me sanjala? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back