Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
Дакле, неуморни сте!
'Бро вече![]()
Vidis ti to Sur? Ne mogu nista da stignem da pohvatam.

'Vece!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дакле, неуморни сте!
'Бро вече![]()
Ti se prijavi da u mrtvačnici šminkaš žene...samo za to su dobre, reče ti.
i u smo bolji
bila emisija na televiziji
ajd šta znaš da heklaš?
СВЕШТЕНИК ПАВЛЕ ГУМЕРОВhttp://www.svetosavlje.org/biblioteka/Porodica/DomacaCrkva/DomacaCrkva09.htm
А сада ћемо мало поразговарати о типовима карактера. Они су свима познати: колерик, сангвиник, флегматик и меланхолик. Често се у брачној вези спајају људи потпуно различитих темперамената. То није лоше, они могу једно друго допуњавати. Али се догађа да то постаје узрок неразумевања. Супружници који једно друго воле морају да размотре какав је тип карактера њега и његове половине.
Пази, ни светосавци неизмислише бољу реч.![]()
Ja nisam, oduvek vidim tvoju mračnu stranu.
У реду, ти си паметнија, могу то да разумем и прихватим.
'Vece!![]()
СВЕШТЕНИК ПАВЛЕ ГУМЕРОВ
Овај ти је неки психолог кога су обукли у мантију, то су ти углавном посветовњачени типови, који слабо знају и користе традиционалне термине и појмове типа... а и циљна група су им слични по мишљењу и вредностима - теоретичари без дела...
Иако кажу понешто паметно, ја се држим проверних и опитних светитеља, међу живима у телу немам ауторитете... разлог, не примењују оно што подучавају, већ увек контра од тога...
ne bavim se tobom, zaista.
ovo je valjda prvi, a najverovatnije i poslednji put da sam ti se uopšte obratila.
suviše podsećaš na blajbija, a to mi je previše![]()
možda i rorica pomogne..i još neko..
mislim da smo dualni svi...jin i jang...i da imamo tu mračnu stranu zacementiranu..pa nekome izadje poput agonije dok je drugi nikada ni ne osete ...
jel ste biili na temilici o ciganima?
i čemu sad to?
nigde to nisam napisala, niti pokušavam da ti pametujem.
neka ostane na tome da se ne možemo složiti oko nečega ali da ne moramo nužno da nastavimo bilo kakvu komunikaciju.
nema potrebe za nervozom, pametovanjem, nadmudrivanjem..jednostavna ignorancija je najbolje i najbezbolnije rešenje.
ništa ne propuštaš.
gde ja stadoh ti produži...negde ćemo valjda stići![]()
'Vece!![]()
dobro bre oče, kolko para da ti damo da ćutiš?
mislim koliko valja...
možda i rorica pomogne..i još neko..
mislim da smo dualni svi...jin i jang...i da imamo tu mračnu stranu zacementiranu..pa nekome izadje poput agonije dok je drugi nikada ni ne osete ...
SRAM TE BILO!
RASISTO I MIZOGINICARU!![]()
e svasta drugarice gde ti nestade smisao za humor?
O, Nastasja.![]()
Welcome back.![]()
И ја прескочих 20-ак страница... мада, колико сам успела да видим, свеле су се на Риферово мувкање Моне![]()