Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ти се као ОЗБИЉНО дао у потрагу за одговоре на та питања?
Ајроне опет спамијеш прво сам себе па онда тему...
odkad?
forumski anarhista- pozer
samo se ti drži debelog lada...a kad švabo napadne?!![]()
da, naklonjeniji sam muškom rodu pošto su žene... eh žene... čuj žene... šta sa njima može pametno?
I opet nisi slobodan...
menni se to nikad nije desilo drugarice
А ти се као ОЗБИЉНО дао у потрагу за одговоре на та питања?
Ајроне опет спамијеш прво сам себе па онда тему...
mozes da ih sminkas drugar
heklanje![]()
pomolimo se Gospodu...
Јок бре. Сангвиник.
А баш малопре у бези тога написах!Не могу бити слободан, док људи око мене нису слободни.
Чекам вас, сваки свога убијте субашу.
Дај србску реч да те цео народ разуме... немој да псујеш на латинском...
Мало српски мало влашки...Drugari, moram da vas napustim, sutra vozim malo dalje, a Bogu hvala što ima mudrih ljudi koji su napravili klime u kolima. Nadam se jerećem pečenju na ražnju, pa ću i na vas da mislim dok budem uživao u blagodetima ravne severoistočne Srbije. Tol, maši mi.
Све сами психолози на крсти.
Видим да си већ израдила мој профил...
salim se bre drugarice zar si stvarno mogla da pomislis da sam JA ozbiljan? ja kooji toliko volim zeene i imam milion drugaricaMrtve, da. Ne piši gluposti, ako ti praviš toliku razliku izmedju polova, ako misliš da žene služe za to, onda se preispitaj ko si i šta si. I ti i ja smo ljudi. To što si ti muško, a ja žensko, ma nema nikakvog značaja.
to ti najbolje znaš![]()
Не могу бити слободан, док људи око мене нису слободни.
Чекам вас, сваки свога убијте субашу.
Drugari, moram da vas napustim, sutra vozim malo dalje, a Bogu hvala što ima mudrih ljudi koji su napravili klime u kolima. Nadam se jerećem pečenju na ražnju, pa ću i na vas da mislim dok budem uživao u blagodetima ravne severoistočne Srbije. Tol, maši mi.
menni se to nikad nije desilo drugarice
Drugari, moram da vas napustim, sutra vozim malo dalje, a Bogu hvala što ima mudrih ljudi koji su napravili klime u kolima. Nadam se jerećem pečenju na ražnju, pa ću i na vas da mislim dok budem uživao u blagodetima ravne severoistočne Srbije. Tol, maši mi.