Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.633
balkonče...djede..titanijče...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haaaaaaajbalkonče...djede..titanijče...![]()
sta kao nijee zgodna jel?
pile..pa KAKO da ti se javnem...kada neam pojam tkoja si zverkica?tjaaaooos tolche![]()
ih..devojčice..vozdica i tebi..ma šta se ima od pameti?? glupe und plave und sisate su IN
pile lepo und pametno...da nisi sJUG?
roriceeee..pa što mi kao zlatni ribac ne ispuniš želju..
ako žmu pravi frku..reci : dušu će mi pojesti tolka..moram da joj slikam opake muškarce![]()
narafski i sve značajne detalje sa plaže...kafea ..izložbi..pozorišta
čeeekaaaj..nešto mi tuj sas matemotiq nije baš
ako si se zabavljao 15 god...a mladja je od tebe toliko..i imate potomstvo -školarce...a ti imaš tlijespet...ebiga...
Dobar dan i tebja.![]()
to je doobroVratih se i ja iz banovine crni Terasko.![]()
to je doobro
drugar jel imas ti naglasak kad pricas?
terasko me qlira
e noske..pa iz Kg je najlepotinja , bweee..mada daaaaaaaaaaaaaavni nisam bila tamo
samo reci nik moy u notji mladog mesetza
i dochichu ja do tebe![]()
Nemam, pricam bas neutralno, mozda diskretno vuce na beogradski naglasak jer sam kod vas provodio dosta vremena kao mali (sad ne mogu zbog obaveza kletih)
A i imali smo nastavnicu srpskog u osnovnoj skoli koja nam je izbila naglasak iz glava!
Doduse nekad mi izleti neka rec.![]()
Javi se obavezno ako budes dolazila!
Nije se u sustini puno promenilo, sta znam, Glavnoj trebaju nove fasade ali je i dalje u njoj provod par excellence.![]()
![]()
Javi se obavezno ako budes dolazila!
Nije se u sustini puno promenilo, sta znam, Glavnoj trebaju nove fasade ali je i dalje u njoj provod par excellence.![]()
![]()
terasko me qlira
e noske..pa iz Kg je najlepotinja , bweee..mada daaaaaaaaaaaaaavni nisam bila tamo
sta drugarice izvini nisam video sta jeTERAAASKOO![]()
kakav vam je nocni zivot drugar?
ma naraFski da tju te poqpim na kafu...ali ...ne ide se nešto na tu stranu![]()