Nosferatu___
Buduća legenda
- Poruka
- 26.769
pa dobro drugar, to je bas simpa ponekad
Dogodi se.

Ali u 95% slucajeva pricam dosta pravilno i neutralno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa dobro drugar, to je bas simpa ponekad
veliki je to grad..i BAŠ ima gde da se izadje, za svačiji ukusDosta je dobar, zivo je bas, narocito leti, ima dobrih kafana, fenserica mesta, elitnih mesta, seljacijada mesta, rokerskih mesta, alternativnih mesta, mesta koja su izmedju i mesavina svega toga. A 90% svega toga se nalazi u jednoj ulici koju zovemo Glavna i koja je mega giga dugacka a u njoj je lokal do lokala pa to nocu samo tresti.
Ja licno volim da se zagrejem u nekoj pivnici ili nekom atmosfericnom kaficu koji sluzi alkohol, pa onda predjem u kafanu sa zivom muzikom do 1, pa onda u neki klub do... dokle god.![]()
Dosta je dobar, zivo je bas, narocito leti, ima dobrih kafana, fenserica mesta, elitnih mesta, seljacijada mesta, rokerskih mesta, alternativnih mesta, mesta koja su izmedju i mesavina svega toga. A 90% svega toga se nalazi u jednoj ulici koju zovemo Glavna i koja je mega giga dugacka a u njoj je lokal do lokala pa to nocu samo tresti.
Ja licno volim da se zagrejem u nekoj pivnici ili nekom atmosfericnom kaficu koji sluzi alkohol, pa onda predjem u kafanu sa zivom muzikom do 1, pa onda u neki klub do... dokle god.![]()
veliki je to grad..i BAŠ ima gde da se izadje, za svačiji ukus
a pozorišta..izložbe..performansi i taj rad?
to je kuuuuuuuuuuuuuuuuul
Ako je slobodan, budi sigurna da mu nešto fali. Ne govorim o ovim mladima, oni su još u cvatu, Terasko, Nosf, Lab...
Leti narocito ima dosta zurki na otvorenom, ili zurki u nekoj staroj ogromnoj hali Zastave koja se tako izdaje sad za te ogromne hepeninge.
Dobro veče banditi.![]()
čeeekaaaj..nešto mi tuj sas matemotiq nije baš
ako si se zabavljao 15 god...a mladja je od tebe toliko..i imate potomstvo -školarce...a ti imaš tlijespet...ebiga...![]()
Lab je mlad?
Pitaj ti auroru kako je ocenila mladog Disidenta, on bi mogao da odgovara traženoj osobi, mlad, lud, glup a želi.![]()
Vala kad vidim kakvih sve ima Bosnjaka mene bude stid što pripadamo istom narodu.
Pitanje za Refku, pošto je on onako ucen covjek.
Postoji li mogucnost da se promijeni nacionalnost odnosno etnicka pripadnost ?
pusti disidenta on je jos dete, ona je mislila na one preko dvadeset...
a ti si me razocarao, umesto u tim godinama da imas decu teraskovih godina ti ih vodis u skolicu i na balet...![]()
drugar, ne lupkajJa sam uvek bio odgovrna osoba, tek kad smo sazreli i kad su se ostvarili potrebni uslovi, prešli smo na bavljenje decom. Ja imao skoro 40, žena jedva 20, ona u najboljim godinama za rađanje, ja za... pravljenje.![]()
drugar, ne lupkaj
hihihi zasto?Tebe ću da lupim, ima da ti sve zazveči u glavi.
hihihi zasto?
pa jeste ali to i niijee bas kuuuuuuuuul, pitaj auroruZato što je zvečka zanimljiva?
Ja sam uvek bio odgovrna osoba, tek kad smo sazreli i kad su se ostvarili potrebni uslovi, prešli smo na bavljenje decom. Ja imao skoro 40, žena jedva 20, ona u najboljim godinama za rađanje, ja za... pravljenje.![]()
kako? onda je skoro 20 godina mladja od tebe! da nije malo mlogo kume?![]()
Ja sam uvek bio odgovrna osoba, tek kad smo sazreli i kad su se ostvarili potrebni uslovi, prešli smo na bavljenje decom. Ja imao skoro 40, žena jedva 20, ona u najboljim godinama za rađanje, ja za... pravljenje.![]()
kako? onda je skoro 20 godina mladja od tebe! da nije malo mlogo kume?![]()