- Poruka
- 201.049
U eb'te, ja rek'o tebi lete tridesete kad ono.![]()
Ma jes' ti aurora?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U eb'te, ja rek'o tebi lete tridesete kad ono.![]()
uostalom bas bi neka od 20 bila sa nekim od 40 iz cista mira, a reefer koliko znaamo nije bogat nesto sad
uostalom bas bi neka od 20 bila sa nekim od 40 iz cista mira, a reefer koliko znaamo nije bogat nesto sad
Kako sponzorko gleda kroz svoju prizmu sponzoruše, ha?! Prokleti materijalisto, ti ne znaš za ljubav.
Ma ti slabo sabiraš i oduzimaš, probaj na prste.![]()
ma zezka te drugar drugarice sto postotebi matematika bas ne ide a?
kazes da je tebi bilo skoro 40 a njoj jedva 20...koliko je onda to razlike? saberi se ref...![]()
Kako sponzorko gleda kroz svoju prizmu sponzoruše, ha?! Prokleti materijalisto, ti ne znaš za ljubav.
pa svi letuju u grckoj nijee siromasan ali niiije bogat toliko da jedna klinka budee sa likom od 40 znaaaaaaaskako nije bogat? sa srpske uslove je imucan cim moze da letuje u grckoj...el tako ref?
pa svi letuju u grckoj nijee siromasan ali niiije bogat toliko da jedna klinka budee sa likom od 40 znaaaaaaas
A ti bio sa likom od 40 da ima pare... dobro. TERASKO JE SPONZORKOOO!
drugarcicu, el ti se svidjaju haljinice? onomad sam ih narucila, sad mis svekrva javlja da su stigle...
![]()
![]()
Odoh drugari, zvala me "zence" hihihi.![]()
dobro veče...ovde sponzorko i dalje vodi glavnu reč....![]()
evo par slicki...kvalitet nije bas najbolji, duvao je jak vetar...
Pogledajte prilog 247039Pogledajte prilog 247040Pogledajte prilog 247041Pogledajte prilog 247042Pogledajte prilog 247043
pa preeeeelepe su, posebno ova druga i super ce da ti stooje, jel su skupe?