skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па ето, за мене се може рећи да сам дангубила (мада не по дискотекама), али сматрам да сам са 18 била поприлично зрела (као жена нисам ни дан-данас :lol: ).

Уствари, понекад мислим да сам сазрела и сву памет света покупила са 15, јер не примећујем неке веће психолошке/менталне разлике од тада до данас... једино интелектуалне. :lol:

Дете у души , човек сваки дан нешто научи ново никада не можеш све знати када све научиш онда и умреш

Па ето, за мене се може рећи да сам дангубила (мада не по дискотекама), али сматрам да сам са 18 била поприлично зрела (као жена нисам ни дан-данас :lol: ).

Уствари, понекад мислим да сам сазрела и сву памет света покупила са 15, јер не примећујем неке веће психолошке/менталне разлике од тада до данас... једино интелектуалне. :lol:

ja drugarici pokusavam da objasnim da se moze biti podjednako zreo ili nezreo sa 18 kao i sa 50...

dosta njih dangubi, a i da nije tako ne mozes uporedjivati zivot nas tadasnje mladezi na kosmetu sa bezbriznim odrastanje iste iz uze srbije...

Па не можеш ти тако генерализовати људи , шта је безбрижно детињство расти под бомбама , мислим да претерујеш сви смо нешто преживели и доживели

mi se medjusobno uvek prepoznamo, kao da nam pise na celu ko je srbin a ko siptar...ne moraju ni rec da progovore a ja ih vec prepoznam...

Ови из воза су имали она кечета а жене забрађене марамама, тако да ми уоште није био напор да их препознам... тај воз што је ишао из Грчке, преко Косова поља и Београда, даље је настављао за Немачку, можда су то били шиптарски гастарбајтери, они најзалуђенији за "Косово репубљик"...

Превише генерализујеш замисли живто ти под бомабма , брат по ратиштима , теренима, пола живота нису то мале ствари да можеш баш сада да дангубиш по дискотекама

Превише генерализујеш замисли живто ти под бомабма , брат по ратиштима , теренима, пола живота нису то мале ствари да можеш баш сада да дангубиш по дискотекама

kojim bombama? zar su samo beograd bombardovali? moj rodni grad je bio konstantno bombardovan...izgubila sam i ja rodbinu, prijatelje i komsije u ratu...

:lol:

А како ти се, оно, старац Фочо замерио? :lol:

Nista licno, imao sam los dan a starac je nasao nesto da boginja.

Izgubio sam na kladionici i za Koloseum (kladio se na kilavog Tracanina) i u hipodromu (Mog kadnidata je ubio Ben Hur i smrskao mu dvokolice. Fino dete, taj Ben Hur, mnogo fini, spasao mi je jednog admirala onomad iz podivljalog Jadrana).

Elem, onda sam pobesno i odsekao glavu prvoj osobi do mene, a to je bio Foco. :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back