skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vracen je u instituciju iz koje je bio pobegao...

nema pristup internetu, obitava u prostoriji oblozenoj mekim zidovima, a ni ruke ne moze da pokrece...
Nešto ovako?

wp526-1.jpg

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :D

consoling2-1.gif

Naravno da im smeta. Pravljeni su za nas, ne za njih. Njima njihov miris ne smeta, već nama. Možda im ne izazaiva alergije i slično, ali sećam se kako je ovaj moj, dok je bio mlad, trčao da nađe bilo šta da se uvalja nakon kupanja. Pse treba što ređe kupati, a prati šape kad ima potreba za tim.

mogu da zamislim kako ti stan zaudara...:sad2:
jel tvoj pas ovako izgleda
thumbnail.aspx

Naravno da im smeta. Pravljeni su za nas, ne za njih. Njima njihov miris ne smeta, već nama. Možda im ne izazaiva alergije i slično, ali sećam se kako je ovaj moj, dok je bio mlad, trčao da nađe bilo šta da se uvalja nakon kupanja. Pse treba što ređe kupati, a prati šape kad ima potreba za tim.

kako pravljene za nas? :eek: nije valjda da se kupas samponom za pse...

Cist racun, duga ljubav. :mrgreen:

Zato se znači lemaju ovi naši političari

stigla zabica...ni sisetine mu nista ne mogu....

I ko te ter'o ba pominješ sise...
gdrnda-1-1.gif

Uplašio se i pobego.

des tenkre
l_girl_kiss.gif

skoro kod mojih u kupatilu ostao sampon za psa, a kako su nam neki likovi bili u gostima, ladno su se kupali sa njim

Ne verujem da su ovi "za ljude" mnogo boljeg kvaliteta, osim što imaju više parfemčuga

otkricu ti tajnu: i ja sam probala...:tajna:

mogu ti reci da je veoma blag i da lepo mirise...u danasnje vreme prave kvalitetnije stvari za ljubimce nego za ljude, pocevsi od hrane pa do raznoraznih zajebancija....
ostaje mi da ti verujem na rec :lol:
Ima da ih jure kerovi po ulici cim izadju :D
nisu ih jurili, al sam primetila da onaj kad piski digne nogu :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back