gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
dobro vece 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nešto ovako?vracen je u instituciju iz koje je bio pobegao...
nema pristup internetu, obitava u prostoriji oblozenoj mekim zidovima, a ni ruke ne moze da pokrece...
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeee...![]()

Naravno da im smeta. Pravljeni su za nas, ne za njih. Njima njihov miris ne smeta, već nama. Možda im ne izazaiva alergije i slično, ali sećam se kako je ovaj moj, dok je bio mlad, trčao da nađe bilo šta da se uvalja nakon kupanja. Pse treba što ređe kupati, a prati šape kad ima potreba za tim.

bemtivrutjinu...kada se samo setim 
Naravno da im smeta. Pravljeni su za nas, ne za njih. Njima njihov miris ne smeta, već nama. Možda im ne izazaiva alergije i slično, ali sećam se kako je ovaj moj, dok je bio mlad, trčao da nađe bilo šta da se uvalja nakon kupanja. Pse treba što ređe kupati, a prati šape kad ima potreba za tim.
nije valjda da se kupas samponom za pse...des tenkre![]()
De si Milka,supervizoru nas?!

skoro kod mojih u kupatilu ostao sampon za psa, a kako su nam neki likovi bili u gostima, ladno su se kupali sa njimkako pravljene za nas?nije valjda da se kupas samponom za pse...

des tenkre
skoro kod mojih u kupatilu ostao sampon za psa, a kako su nam neki likovi bili u gostima, ladno su se kupali sa njim![]()

des tenkre
skoro kod mojih u kupatilu ostao sampon za psa, a kako su nam neki likovi bili u gostima, ladno su se kupali sa njim![]()
Cist racun, duga ljubav.![]()
stigla zabica...ni sisetine mu nista ne mogu....
des tenkre![]()
skoro kod mojih u kupatilu ostao sampon za psa, a kako su nam neki likovi bili u gostima, ladno su se kupali sa njim
ostaje mi da ti verujem na recotkricu ti tajnu: i ja sam probala...
mogu ti reci da je veoma blag i da lepo mirise...u danasnje vreme prave kvalitetnije stvari za ljubimce nego za ljude, pocevsi od hrane pa do raznoraznih zajebancija....

nisu ih jurili, al sam primetila da onaj kad piski digne noguIma da ih jure kerovi po ulici cim izadju![]()

Ne verujem da su ovi "za ljude" mnogo boljeg kvaliteta, osim što imaju više parfemčuga
hvala nebesima da sam upoznala lush 
ovi za "ljude" su katastrofa. kako se istusiram sa 90% gelova za tusiranje, dobijem osiphvala nebesima da sam upoznala lush
![]()
super je lush, nemacki...i ja ga koristim...
ja sam mislila da je lush iz uk?
Jel' sagradise elektranu u Kuli?![]()
Добро вече.
Jel' sagradise elektranu u Kuli?![]()
mogu da zamislim kako ti stan zaudara...
jel tvoj pas ovako izgleda
![]()
kako pravljene za nas?nije valjda da se kupas samponom za pse...

Pa,sta cekas?Dizi prokletinju u vazduh!Obecao si...Не, крадемо и даље од Врбасана.