МАЧАК
Buduća legenda
- Poruka
- 25.542
А...јел пробала да га храни?moja svekrva imala dalmatinca, lips'o pre nekoliko godina...
to je bilo tako jedno tvrdoglavo i namcorasto stvorenje, nije voleo da se igra s decom, da ide u setnju itd...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А...јел пробала да га храни?moja svekrva imala dalmatinca, lips'o pre nekoliko godina...
to je bilo tako jedno tvrdoglavo i namcorasto stvorenje, nije voleo da se igra s decom, da ide u setnju itd...

ne znam, ja imam mini jorksirca...nije veci od domace macke...![]()

А...јел пробала да га храни?
![]()
cut' zivela strvina preko 20 godina, umrla od starosti...
Daklem pošto je kafana 4 svečano navršila 20k postova, evo nastavka...![]()
Ti mali kerovi su KRŠ...
Mislim da njih više gaje i čuvaju iz fensi fazona.
Meni se dopada kako izgleda Avganistanski hrt, Rodezijski ridžbek i naravno retriveri

sve je to lepo draga suncice ali ti veci kerovi zaudaraju i nisu bas za kucu a pogotivu ne za stan...
mozes da ga kupas svaki dan, ipak zaudara i neprimetno citav stambeni prostor pocinje da vonja...znam o cemu pricam, imam ja i nemackog ovcara ali ga ne drzim u kuci...
ima on svoju kucicu u dvoristu, stalno je pusten s lanca, redovno ga setamo, i on zivi jedan srecan i ispunjen pseci zivot...
dok su ovi malecni mirisni i pufnasti kao plisane igracke....
Ovaj sa slike?

Nisam siguran da je veličina u pitanju, već odlike rase.
Ја вечерас попио пар пива, Италијанима за жалост.![]()

veruj mi da ja nisam srela veceg psa a da ne zaudara...
Koker nije veliki, a prilično se oseća. Svi lovački psi, naročito oni koji idu u vodu, imaju jak miris. Moj pas je veći od kokera, a ništa se ne oseća niti ima dlake u stanu.
А...јел пробала да га храни?
![]()
Koker nije veliki, a prilično se oseća. Svi lovački psi, naročito oni koji idu u vodu, imaju jak miris. Moj pas je veći od kokera, a ništa se ne oseća niti ima dlake u stanu.

lovacki psi zaudaraju jer im je pojacano lucenje zlezda...
snauceri se ne linjaju ako se neguju kako treba ali se ipak osecaju...ili ja imam preosetljivo culo mirisa...
a mog malecnog jorksirca potopim u kadu punu mirisne pene zajedno sa mackama i pustim ih da se brckaju...to je pisanjac...![]()
A sto u novoj kafani nema pića? I molim da se u ponudu doda medovaca.![]()

Ајд да се запљунем и ја у нову Кафану
И, зашто стално морам да подсећам "отвараче" нових Кафана да поставе линк ка старој?
Паганкооооо!![]()

A sto u novoj kafani nema pića? I molim da se u ponudu doda medovaca.![]()

Jadan mali psić, šta mu to radiš? Gde si videla psa da voli te mirise? Ovaj moj i od vode baže, a kad vidi šampon (kad mora) ... tuga.

mogu da zamislim kako se boris sa ogromnim snaucerom dok ga kupas...
ovi moji vole vodu, navikla sam ih odmalena...ne samo pse nego i macke kupam...
a ti mirisni samponi su pravljeni za pse i macke, ne smeta to njima...