skupštinska kafana 5

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece svima u novoj kafani. :hvala:

Neka je prijatno i ziveli.

beerdark.jpg

Ti mali kerovi su KRŠ...
Mislim da njih više gaje i čuvaju iz fensi fazona.
Meni se dopada kako izgleda Avganistanski hrt, Rodezijski ridžbek i naravno retriveri

sve je to lepo draga suncice ali ti veci kerovi zaudaraju i nisu bas za kucu a pogotivu ne za stan...

mozes da ga kupas svaki dan, ipak zaudara i neprimetno citav stambeni prostor pocinje da vonja...znam o cemu pricam, imam ja i nemackog ovcara ali ga ne drzim u kuci...
ima on svoju kucicu u dvoristu, stalno je pusten s lanca, redovno ga setamo, i on zivi jedan srecan i ispunjen pseci zivot...:)

dok su ovi malecni mirisni i pufnasti kao plisane igracke....

sve je to lepo draga suncice ali ti veci kerovi zaudaraju i nisu bas za kucu a pogotivu ne za stan...

mozes da ga kupas svaki dan, ipak zaudara i neprimetno citav stambeni prostor pocinje da vonja...znam o cemu pricam, imam ja i nemackog ovcara ali ga ne drzim u kuci...
ima on svoju kucicu u dvoristu, stalno je pusten s lanca, redovno ga setamo, i on zivi jedan srecan i ispunjen pseci zivot...:)

dok su ovi malecni mirisni i pufnasti kao plisane igracke....

Nisam siguran da je veličina u pitanju, već odlike rase.

Koker nije veliki, a prilično se oseća. Svi lovački psi, naročito oni koji idu u vodu, imaju jak miris. Moj pas je veći od kokera, a ništa se ne oseća niti ima dlake u stanu.

lovacki psi zaudaraju jer im je pojacano lucenje zlezda...

snauceri se ne linjaju ako se neguju kako treba ali se ipak osecaju...ili ja imam preosetljivo culo mirisa...:lol:

a mog malecnog jorksirca potopim u kadu punu mirisne pene zajedno sa mackama i pustim ih da se brckaju...to je pisanjac...:zcepanje:

Ајд да се запљунем и ја у нову Кафану :D

И, зашто стално морам да подсећам "отвараче" нових Кафана да поставе линк ка старој? :rtfm:

Паганкооооо! :rtfm:

lovacki psi zaudaraju jer im je pojacano lucenje zlezda...

snauceri se ne linjaju ako se neguju kako treba ali se ipak osecaju...ili ja imam preosetljivo culo mirisa...:lol:

a mog malecnog jorksirca potopim u kadu punu mirisne pene zajedno sa mackama i pustim ih da se brckaju...to je pisanjac...:zcepanje:

Jadan mali psić, šta mu to radiš? Gde si videla psa da voli te mirise? Ovaj moj i od vode baže, a kad vidi šampon (kad mora) ... tuga.

Ајд да се запљунем и ја у нову Кафану :D

И, зашто стално морам да подсећам "отвараче" нових Кафана да поставе линк ка старој? :rtfm:

Паганкооооо! :rtfm:

Postavio, nemoj da se ljutiš :)

A sto u novoj kafani nema pića? I molim da se u ponudu doda medovaca. :D

Napiši pisak šta da poručim :D Ali onda mora da radiš za šankom... :lol:

Jadan mali psić, šta mu to radiš? Gde si videla psa da voli te mirise? Ovaj moj i od vode baže, a kad vidi šampon (kad mora) ... tuga.

mogu da zamislim kako se boris sa ogromnim snaucerom dok ga kupas...:zcepanje:

ovi moji vole vodu, navikla sam ih odmalena...ne samo pse nego i macke kupam...

a ti mirisni samponi su pravljeni za pse i macke, ne smeta to njima...

mogu da zamislim kako se boris sa ogromnim snaucerom dok ga kupas...:zcepanje:

ovi moji vole vodu, navikla sam ih odmalena...ne samo pse nego i macke kupam...

a ti mirisni samponi su pravljeni za pse i macke, ne smeta to njima...

Naravno da im smeta. Pravljeni su za nas, ne za njih. Njima njihov miris ne smeta, već nama. Možda im ne izazaiva alergije i slično, ali sećam se kako je ovaj moj, dok je bio mlad, trčao da nađe bilo šta da se uvalja nakon kupanja. Pse treba što ređe kupati, a prati šape kad ima potreba za tim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back