skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro veče:D
А и овај Патрик личи на Тенжна и Статлдорфа
think.gif

Ајте момци, скидајте маске!

http://forum.krstarica.com/showthre...a-kafana-4?p=22106038&viewfull=1#post22106038

Ma ta prica sa klonovima je prepumpana. Ne verujem da ih ima toliko. Terasko nije nicji klon, u to sam 90% ubedjen. Kloniramo se samo zabac i ja iz kafane, mozda jos neko iz zezanja, ali sumnjam da smo toliko obmanuti od strane nekoga ko ima 10 klonova.

Forumaš veličanstveni? Patrick Bateman? Bakunjin? Mingov đed? Virti sigurno ima klon...
Patrik je verovatno S&W. I on glumi neku finoću :roll:

gdje nam je žaba?

Sprema se za finale

Од стриптиза смо видели само ноге (чукљевите )

А и аватар му чиста превара!

Nemoj mi reći da si se primila na "priču" :rotf:

bkomp5-1.gif

Gledam maratonce :lol:
Htela sam da umetnem jedan deo filma na njednu temu, pa sam se onda zaludela. Komad po komad...Upade mi sad nešto slučajno u oko...
Jel neko od vas "zapazio" do sad onog dedu koji se pojavljuje u levo kadru na 0:38?
Ja ga sad videh prvi put.:eek:

Људи, имају колико им је потребно, а опет незадовољни...
Ма глупост. Мислим да ти неко са ким си у сродству каже „чист рачун дуга љубав“ :roll:
Па ја са другарима не кажем. Кад имам паре ја платим пиће, клопу... шта знам.
Кад немам плате они. Ни не рачунам колико је ко и кад одвојио. :roll:
Treba jesti sve, i meso i povrće. Manje voće i mlečne proizvode. Suština je u umerenosti. I u broju žena i dece treba biti umeren.
Key word.
neko tražio sličq?

kate-upton.gif
:gace: Узми ме, твој сам! :worth:
Gledam maratonce :lol:
Htela sam da umetnem jedan deo filma na njednu temu, pa sam se onda zaludela. Komad po komad...Upade mi sad nešto slučajno u oko...
Jel neko od vas "zapazio" do sad onog dedu koji se pojavljuje u levo kadru na 0:38?
Ja ga sad videh prvi put.:eek:

Хахаха... исто има фора у Ми нисмо анђели кад Весна Тривалић покаже Који у фазону како Мики добро ка*а. :lol:
ja mnogo volim Petrijin venac i muziku iz filma
Много тежак филм.

ja mnogo volim Petrijin venac i muziku iz filma

Ма глупост. Мислим да ти неко са ким си у сродству каже „чист рачун дуга љубав“ :roll:
Па ја са другарима не кажем. Кад имам паре ја платим пиће, клопу... шта знам.
Кад немам плате они. Ни не рачунам колико је ко и кад одвојио. :roll:

Key word.

:gace: Узми ме, твој сам! :worth:

Хахаха... исто има фора у Ми нисмо анђели кад Весна Тривалић покаже Који у фазону како Мики добро ка*а. :lol:

Много тежак филм.

Jes' vala. Ja sam se "plašila" tog filma
g062bx5.gif

Zbog njega nisam volela onog Maksimovića.
Muzike se ne sećam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back