gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
svi otišli na sovku..a meni san ne ide na oketa![]()
Ni meni, od rodjenja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма глупост. Мислим да ти неко са ким си у сродству каже „чист рачун дуга љубав“
Па ја са другарима не кажем. Кад имам паре ја платим пиће, клопу... шта знам.
Кад немам плате они. Ни не рачунам колико је ко и кад одвојио.![]()
Key word.
Узми ме, твој сам!
Хахаха... исто има фора у Ми нисмо анђели кад Весна Тривалић покаже Који у фазону како Мики добро ка*а.
Много тежак филм.
Dobro veče
http://forum.krstarica.com/showthre...a-kafana-4?p=22106038&viewfull=1#post22106038
Forumaš veličanstveni? Patrick Bateman? Bakunjin? Mingov đed? Virti sigurno ima klon...
Patrik je verovatno S&W. I on glumi neku finoću
Sprema se za finale
Nemoj mi reći da si se primila na "priču"
![]()
Bahaha, zlato naše. Dobar je on, ima integritet.I dobru narav. Ne sumnjam da je tešenje bilo kvalitetno. Možda nisam normalna, ali volim ovu totalnu vrelinu. Možda sam danas dobila sunčanicu...![]()
Zamisli ove bračne parove kako beže jedno od drugog na bračnom krevetu da se ne bi zalepili...trajno![]()
možda nisi 10h u vrelom vazduhu..sva lepljiva i bez mogućnosti osvežavanja vodom (mislim na posao)...
vani i kod kuće je to već druga dimenzijavolim da brčkišem none po fontanama
ne mogu da zamišljam tu strahotu kada se ima klima..a lepljenje podrazumeva samo ugodjaj![]()
Vid ove dve bez muškijeh... rado bi se vi lepile, heheheh
vrebalo..ma tu je bila G2.mora da PPejiše navelikoČuo sam da najbolje mace noćom dolazu
Ja ću u krevet, samo da popijem ovo "žensko" pivo sa limunom, dobro ladno.
kako možeš da piješ te veštake?
Evo ugasio klimu u dnevnom boravku i upalio plafonski ventilator u spavaćoj, pa mogu u krpe. A i malo znoja u spavaćoj ne škodi.
ae lepo nanaj..i sanjaj...znaš koga![]()
A šta su "pravnjaci"?
Ja ti vino pijem, danas dobar Cabernet sauvignon, Čileanski... nakon roštilja. Ide posle crvenog mesa.
A ovo žensko, ma imam pun frižider, kao neki sokić je i kad je dobrano hladno, osveži.
ih..Čileanski......mada hladno belo pre....malce ofkors..jer me brzo 'fata
radije limunadu pijem od tog bljak piva...no o ukusima...itd)
Tebe i G2. Trebaće vam još koja da budemo ravnopravni.
'ku noć.