Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.500
mir dečaci...nema sexa ovdi![]()
Где ги гу има?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А и овај Патрик личи на Тенжна и Статлдорфа![]()
Ајте момци, скидајте маске!
Ma ta prica sa klonovima je prepumpana. Ne verujem da ih ima toliko. Terasko nije nicji klon, u to sam 90% ubedjen. Kloniramo se samo zabac i ja iz kafane, mozda jos neko iz zezanja, ali sumnjam da smo toliko obmanuti od strane nekoga ko ima 10 klonova.
gdje nam je žaba?
Од стриптиза смо видели само ноге (чукљевите )
А и аватар му чиста превара!
ma obecavaju sarene laze...
inace je fast food ovde dzabalesku, veoma jeftino za razliku od evrope...a i kad odes u neki kafe i narucis kafu platis samo prvu solju, ostale su na racun kuce a mozes da popijes koliko hoces...
Где ги гу има?
hocu, kada se zavrsi ova frka oko zaostavstine...
takse su inace visoke, prosto deru...![]()
Tolka, jel' ti ova iz Tamiša?
Ма глупост. Мислим да ти неко са ким си у сродству каже „чист рачун дуга љубав“Људи, имају колико им је потребно, а опет незадовољни...
Key word.Treba jesti sve, i meso i povrće. Manje voće i mlečne proizvode. Suština je u umerenosti. I u broju žena i dece treba biti umeren.
neko tražio sličq?
![]()
Хахаха... исто има фора у Ми нисмо анђели кад Весна Тривалић покаже Који у фазону како Мики добро ка*а.Gledam maratonce
Htela sam da umetnem jedan deo filma na njednu temu, pa sam se onda zaludela. Komad po komad...Upade mi sad nešto slučajno u oko...
Jel neko od vas "zapazio" do sad onog dedu koji se pojavljuje u levo kadru na 0:38?
Ja ga sad videh prvi put.
Много тежак филм.ja mnogo volim Petrijin venac i muziku iz filma
ja mnogo volim Petrijin venac i muziku iz filma
Ма глупост. Мислим да ти неко са ким си у сродству каже „чист рачун дуга љубав“
Па ја са другарима не кажем. Кад имам паре ја платим пиће, клопу... шта знам.
Кад немам плате они. Ни не рачунам колико је ко и кад одвојио.![]()
Key word.
Узми ме, твој сам!
Хахаха... исто има фора у Ми нисмо анђели кад Весна Тривалић покаже Који у фазону како Мики добро ка*а.
Много тежак филм.
vlajče, imaš piće od mene))
nema ni G2...lepe naše učteljce...ebiga, mora da je ova neman upropaaastilaa![]()
ima li ovde nekog?
izgleda da nema...odoh da prosetam...
Eto me, Tol. Baš sam htela da vidim da li se privikavate na ovu vrućinu. Izgleda da su svi preživeli. Nema Teraska...ubedačila ga ona bizarna pink maloletnica.
Jes' vala. Ja sam se "plašila" tog filma![]()
Zbog njega nisam volela onog Maksimovića.
Muzike se ne sećam.
di si ti noćna ptico? Ref uplakan sav..morala sam da ga tešim)