skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas Adolfovu retoriku i stavove.Bricici bi na to dosli kao kec na deset...E da,trebao bi da se cesljas na razedeljak.

images

:mrgreen:

Eh da nam je on dosao, mi bi sad imali njemacki standard. al et..

ijaoo eo narodaaa :cmok2:

u stanu je milina..sledeća nedelja će biti katastrofalno topla...ko preživi- :sad2:

koji su sve klonovi..može li to neko javno..ili neka svako prizna...ovako je glupo da razgovaramo sa jednim likom u 5 kopija :(

Ako je terasko trivan himself onda mu to dođe da u njemu ima dosta sado - mazo ludila

Мјок, то је онај фазон: добар форумаш - лош форумаш, само што би у овом случају то било: луд форумаш - још луђи форумаш. :mrgreen::lol:

Како би ова слатка кафана опстала да нема таквих слаткица? :zper:

Мјок, то је онај фазон: добар форумаш - лош форумаш, само што би у овом случају то било: луд форумаш - још луђи форумаш. :mrgreen::lol:

Како би ова слатка кафана опстала да нема таквих слаткица? :zper:

Pa ne znam jel si ti čitala sve one postove na modi gde je ovaj nju zapravo spopao.
Samo budala može sama po sebi toliko da pljuje

Pa ne znam jel si ti čitala sve one postove na modi gde je ovaj nju zapravo spopao.
Samo budala može sama po sebi toliko da pljuje

Па, не пљује он по себи, већ по свом алерт-егу. ;)

То би могао свако, са иоле маште, да изведе, а да ипак није болестан у вугла. :lol:

Ето, и ја бих могла да се претварам (истовремено) да сам: 1. педерко, 2. феминисткиња, 3. несигурна девојка и 4. нацош. И могла бих да спојим све четири личности у сјајан "комад". :zper:

Могла бих, али нећу. :mrgreen: :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back