Uysal
Elita
- Poruka
- 16.872
Imas Adolfovu retoriku i stavove.Bricici bi na to dosli kao kec na deset...E da,trebao bi da se cesljas na razedeljak.
![]()
![]()
Eh da nam je on dosao, mi bi sad imali njemacki standard. al et..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas Adolfovu retoriku i stavove.Bricici bi na to dosli kao kec na deset...E da,trebao bi da se cesljas na razedeljak.
![]()
![]()
Pa dosao je,ponudio,ali ga je narod oterao.Ljudi su se bojali da ce brcici uci u modu...Eh da nam je on dosao, mi bi sad imali njemacki standard. al et..
Pa dosao je,ponudio,ali ga je narod oterao.Ljudi su se bojali da ce brcici uci u modu...
де сте људи!
Ујсале, јел и у шехер-Сарајеву овако паклено вруће као у Београду![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
де сте људи!
Ујсале, јел и у шехер-Сарајеву овако паклено вруће као у Београду![]()
Бар дан и од мене.
Видим, синоћ било весело у КафанУ...
П.С. Тераско, колико имаш клонова?
ОК, Тераско је један, све остало су нијансе!![]()
Zahvaljujući terasku dobilE smo ojačanje.
One woman more![]()
Тераско нема клонове, већ алтерегове.![]()
Мен' се све чини да је и та Трњина његов кл... пардон, алтер-его.![]()
Definitivno mi te procene ne idu od ruke
Ма ни мени, могу само да нагађам.
Баш као у латиноамеричким серијама.
"Мио ихо, миа иха, ја сам му мајка, не, ти си му отац... "![]()
Ako je terasko trivan himself onda mu to dođe da u njemu ima dosta sado - mazo ludila
Мјок, то је онај фазон: добар форумаш - лош форумаш, само што би у овом случају то било: луд форумаш - још луђи форумаш.
Како би ова слатка кафана опстала да нема таквих слаткица?![]()
Pa ne znam jel si ti čitala sve one postove na modi gde je ovaj nju zapravo spopao.
Samo budala može sama po sebi toliko da pljuje