skupstinska kafana 4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
у почетку су сви мислили да је Tension мој клон јер смо обојица писали на Религији. само што је он паметан па отишао на ЉиС, а ја будала на Историју :lol:

А "обојица" свраћате на Политику...:mrgreen: тиме је све покривено. :lol:

Ma ta prica sa klonovima je prepumpana. Ne verujem da ih ima toliko. Terasko nije nicji klon, u to sam 90% ubedjen. Kloniramo se samo zabac i ja iz kafane, mozda jos neko iz zezanja, ali sumnjam da smo toliko obmanuti od strane nekoga ko ima 10 klonova.

Ma ta prica sa klonovima je prepumpana. Ne verujem da ih ima toliko. Terasko nije nicji klon, u to sam 90% ubedjen. Kloniramo se samo zabac i ja iz kafane, mozda jos neko iz zezanja, ali sumnjam da smo toliko obmanuti od strane nekoga ko ima 10 klonova.

Ништа није немогуће, тј, све је могуће. :zper:

Знам да кад бих села и пажљиво записивала за сваки ник одређена запажања, да бих и простом дедукцијом стигла до резултата. Али, ко ће тиме да се бави :lol:, ја немам ни стрпљења, нити времена за то. Мислим, има ликова који заслужују али опет, чим се клонирају а не кажу ко су, значи да сматрају да ми не заслужујемо. И онда то од зезанције постаје захебавање других (нас, који нисмо упућени).

Ето, Носфи је сасвим коректан. Остали који се зезају кроз више клонова а не кажу који су - они нас захебавају. Ето, толико од мене на ову тему... чисто да знају да знамо. :cool::lol:

ništa posebno...ovako zna u Podgorici da bude u pola tri noću...:sad2:
:cmok2: labitj je crnagorica? ;)

Pozdrav svima. :) :bye:

Moji klonovi su Djed Milisav i Tiberije, priznajem. :mrgreen:

Mozda vas uskoro poseti jedan sovjetski predsednik. :per: (nije Staljin)

noske je neverovatan lik u transformisanju...:cmok2:

А и овај Патрик личи на Тенжна и Статлдорфа :think:

Ајте момци, скидајте маске! :zper:
OPALAC! krenulo skidanje :)):klap::gace::mrgreen:

П.С. Можда их и нема толико, мислим, ипак би човек морао да буде тотално залудан да би цео дан играо различите улоге по форуму (а ко зна, можда такви ипак постоје?)

Оно што је вероватније да се дешава је оно што ћу описати пластично у следећем примеру: нпр. ја сам и Сурбел и Тераско, а да сам Тераско кажем, рецимо, само теби и Сунчи. Онда вас двоје "потпомажете" моју фурку, а сви троје се слатко смејемо кад се неко на њу прими. Дакле, кратко и јасно - захебавамо народ. И, ко зна колико таквих "клика" овде постоји.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back