Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
terasko NIJE moj klon...ja nemam nijednog klona. to se lako da provjerit.![]()
кога занима нек пита Бес

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
terasko NIJE moj klon...ja nemam nijednog klona. to se lako da provjerit.![]()
у почетку су сви мислили да је Tension мој клон јер смо обојица писали на Религији. само што је он паметан па отишао на ЉиС, а ја будала на Историју![]()
у почетку су сви мислили да је Tension мој клон јер смо обојица писали на Религији. само што је он паметан па отишао на ЉиС, а ја будала на Историју![]()
А "обојица" свраћате на Политику...тиме је све покривено.
![]()
Ma ta prica sa klonovima je prepumpana. Ne verujem da ih ima toliko. Terasko nije nicji klon, u to sam 90% ubedjen. Kloniramo se samo zabac i ja iz kafane, mozda jos neko iz zezanja, ali sumnjam da smo toliko obmanuti od strane nekoga ko ima 10 klonova.
А и овај Патрик личи на Тенжна и Статлдорфа![]()
Ајте момци, скидајте маске!![]()
gdje nam je žaba?![]()
Ma ta prica sa klonovima je prepumpana. Ne verujem da ih ima toliko. Terasko nije nicji klon, u to sam 90% ubedjen. Kloniramo se samo zabac i ja iz kafane, mozda jos neko iz zezanja, ali sumnjam da smo toliko obmanuti od strane nekoga ko ima 10 klonova.
malo vam striptiz sto izvodi reefer![]()
ništa posebno...ovako zna u Podgorici da bude u pola tri noću...![]()
Pozdrav svima.![]()
Moji klonovi su Djed Milisav i Tiberije, priznajem.
Mozda vas uskoro poseti jedan sovjetski predsednik.(nije Staljin)
OPALAC! krenulo skidanjeА и овај Патрик личи на Тенжна и Статлдорфа![]()
Ајте момци, скидајте маске!![]()
gdje nam je žaba?![]()
malo vam striptiz sto izvodi reefer![]()
labitj je crnagorica?
OPALAC! krenulo skidanje)
![]()
Од стриптиза смо видели само ноге (чукљевите)
А и аватар му чиста превара!![]()
![]()
![]()
dva "popa"..jedan u raj..drugi u pakao![]()
aaaaaaaaaaaaaaaa..el to ona fotka iz Grčke gde je prelepo more zahebao mračnim nogama na ogradi terase?...
missim..baš nam uvalio...ćorak ..niti lepote plaGe..niti runo zlatno![]()
aaaaaaaaaaaaaaaa..el to ona fotka iz Grčke gde je prelepo more zahebao mračnim nogama na ogradi terase?...
missim..baš nam uvalio...ćorak ..niti lepote plaGe..niti runo zlatno![]()
Од стриптиза смо видели само ноге (чукљевите)
А и аватар му чиста превара!![]()
![]()
![]()
a sta ste ocekivale da vidite - apolona belvederskog![]()
a sta ste ocekivale da vidite - apolona belvederskog![]()