skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne razumem šta ti ovo znači.
možda ne govorimo istim jezikom.
i zar je opet na snazi odbrana i titranje jajaca pojedinima samo zato što su tebi simpatični?
ne razumem ni zašto si ti odgovorio na moj komentar terasku. niti sam ga uvredila niti šta loše napisala.
šta sad, dežurna maskota ima neki povlašteni položaj ovde da može neprekidno poturati debilnu propagandu koja mi već blokira komp...volim da pročitam zezanje, pametne i knjiške ljude..ali makar u kafani ne moram na hiljadu strana da čitam mantru čeda, čeda, čeda....jbte, zar samo meni to bode oči? :roll:
kako si ti dosadna osoba, opusti se... i nemoj da me vredjas sram te biloo kada sam ja nesto lose rekao o teebi mozda i ti menee mracis pa cutkam...

***, kitolovci na delu? :eek:
prvomajske depeše pljušte...junaci se prave tošama...voledu da zabušavadu,
mladjahna oligarhija bi..ali u reali ne postizava ..ponuda i potražnja svedena na lutriju...ode nam mladj nerodjena...u topčiderq :hahaha:

oš me ubiješ :hahaha: ..missim ranisan nemam :)

što ste se zakačili za teraska?..pa lepo se sigramo...svako svoju politiq tera..pa šta? Ako se ne kaki..pući će stomaq ;)

pa lepo se igramo ali ovde u kafani niko ne tera svoju politiku osim njega i ponekad sanfana...

oni ne shvataju da to uzasno ide na zivce, da nas zabole veverica za cedu, ldp, preokret, naprednjake i sl...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back