gost 283573
Iskusan
- Poruka
- 5.660
То Паприко батице!
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
terasko se udvara Hildu...![]()

terasko se udvara Hildu...![]()
Jel si "džel's"?
![]()

Hebote, Uysal, sta ti slusas.![]()

Ajmo sad u provod nas dve
gas u najveću brzinu
idemo po gradu nas dve
da podignemo mi prašinu
Hajmo sad u provod nas dve
sa naslovnih strana obe
nek zaneme neka boli glava
kada prođu crna i plava

Jos 16 strana.![]()

Опет ћеш да бежиш.![]()

Ti odbrojavaš li odbrojavaš....
1 sat prolazi, veštica ne dolazi
drugi sat prolazi, veštica ne dolazi
treći sat prolazi, veštica ne dolazi.............
Sur... Di si???
Jel se sećaš te igrice?

Po neki put mi je baš ružno da čitam šta neki "naši" pišu i kako se ponašaju. To jeste njihova sramota, ali na ovakvim mestima, gde se jasno ističe nacionalna pripadnost ostavljaju sliku nekulturnih ljudi. A to se često preslikava na veću populaciju. Bogu hvala pa oni nisu predstavnici svih nas.

Ju, drugar, na koga mislis?![]()
Po neki put mi je baš ružno da čitam šta neki "naši" pišu i kako se ponašaju. To jeste njihova sramota, ali na ovakvim mestima, gde se jasno ističe nacionalna pripadnost ostavljaju sliku nekulturnih ljudi. A to se često preslikava na veću populaciju. Bogu hvala pa oni nisu predstavnici svih nas.
Ми смо комшија, одрастали окружени усташама, шиптарима,муслиманима, стално у страху за сопствени живот.
Немој нам замерити, ви не знате ту страну, јер сте увек били на оној која напада, .
Него хајд ти назад на своје културне хрватске форуме, немој да те потреса српски простаклук.
А ако коме одавде зафалиш, нека ти слободно дође тамо.
Држ' се ти твог културног окружења, а нас просте оставите мало на миру, ако можете наравно, јер до сада нисте могли.
.
Теби Тераско дође као хоби.![]()
Na nekulturne.
Na nekulturne.
Kaloriferu... Šta je sad pa tebi? Bači se i ti na krem... Leči tugu. Eto reko' malopre terasku

pa dobro ima ih...ajd konkretnije, na kojoj temi...?
A posle cu na Nutellu. Nece mene Jacques Brel dovesti do vjenosjeka! 
Zasto okolisas ?
Reci direktno, da se ponasam papanski, i da time ne predstavljam samo sebe nego cijelu drustvenu zajednicu u kojoj živim.
A sada.. Pa ovo što ja pišem, refreni turbofolk pjesama, nijedna kao što vidis nije na ijekavici, sve su na ekavici, tj.izvodjaci su iz Srbije.
Turbofolk je uostalom nastao u Srbiji 90-tih, nije nastao u Bosni.
Srbija je sad centar turbofolka, u kojoj iz dana u dan sazrijevaju novi turbofolkeri.