- Poruka
- 586
Opusti se Hildo nije Refke mislio na tebe, tebi nema pomoći...
Ма све је ок.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opusti se Hildo nije Refke mislio na tebe, tebi nema pomoći...
Ма све је ок.ne moras drugar, ali hvala ti na ponudi...Тераса, ако је нека велика кинта у питању, могу ја да дођем да ти утерам дуг.
odbio sam gaMislim da je svima jasno da je ovom izjavom Hlido pokazao da jeste gej osoba i da više nema skrivenih namera. Sve je jasno.

caaaaaaaao drugarice... kakvo je vreme kod vas je lii? kod nas je onako govnasto a ja razmisljam o naocarima, vidite, treba da kupim jedne za sunce, ali uvek imam problem jer nikako ne mogu da odaberem lepe i da mi leepo stoje, one od prosle godine mi se ne svidjaju viise nekako

odbio sam ga![]()
Mislim da je svima jasno da je ovom izjavom Hlido pokazao da jeste gej osoba i da više nema skrivenih namera. Sve je jasno.
ne mogu drugar, vidis da sam u problemu sadДођи одмах у "Бањички славуј" или "Двориште" да ти објасним и понеси одређену своту новчаница типа динари да платиш пиво.
Дођи одмах у "Бањички славуј" или "Двориште" да ти објасним и понеси одређену своту новчаница типа динари да платиш пиво.
Natersako, 6ako je tebi frka, mogu da ti sredim da neko drugi uzme te pare, ali ne verujem da ćete posle biti u dobrim odnosima. Mada... pošto ti ne vraća pare, ne vidim razlog da sa takvom osobom ostaneš u bilo kakavim odnosima.
Нисам геј већ сам пансексуалац. То није исто што и геј. Пансексуализам је доста модеран и доминира модерним човечанством у задње време, а ти провери на гуглу шта значи тај израз.

ne mogu drugar, vidis da sam u problemu sad
a ne mogu drugarice znaas kakvo je vreme a i sav sam u nekim losim osecanjima i nedoumicama danasterasko se femka ko seoska mlada...bas me je razocarao sto mu je frka da se vidi sa drugarcicima...
ali ja zelim da budemo u dobrim odnosima, i vidis, mozda je stvarno zaboravio otkud znam, nista ne spominje a vidjamo se, ne bih da izgubim drugara zboog toga iakoo jeste loose sto to radi i trebalo bi ja da se naljutim... jel u redu da mu trazim da mi vrati?
ali ja zelim da budemo u dobrim odnosima, i vidis, mozda je stvarno zaboravio otkud znam, nista ne spominje a vidjamo se, ne bih da izgubim drugara zboog toga iakoo jeste loose sto to radi i trebalo bi ja da se naljutim... jel u redu da mu trazim da mi vrati?
a ne mogu drugarice znaas kakvo je vreme a i sav sam u nekim losim osecanjima i nedoumicama danas

drugar, ti zaboravljas da sam ja psiholoskinja i da tacno znam sta je u pitanju...
ako se plasis, jednostavno ti odaberi mesto i vreme i ja sam sigurna da bi drugarcici pristali...
Ma preteruje, 100 puta sam mu rekao da je zaštićen kad su drugari u pitanju. mada, uvek ostaje ona stara sumnja da je terasko prsata plavuša.
Jel prolazi koza lepih manira???![]()
Па и да јесте,никоме нећемо рећи...
Јесам ли ја неком рекао да ти кад шишкиришкиш чучнеш...?
Ma preteruje, 100 puta sam mu rekao da je zaštićen kad su drugari u pitanju. mada, uvek ostaje ona stara sumnja da je terasko prsata plavuša.