skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
caaaaaaaao drugarice... kakvo je vreme kod vas je lii? kod nas je onako govnasto a ja razmisljam o naocarima, vidite, treba da kupim jedne za sunce, ali uvek imam problem jer nikako ne mogu da odaberem lepe i da mi leepo stoje, one od prosle godine mi se ne svidjaju viise nekako

Možda nema lepu glavu za moderne naočare? Kupi neke velike ružen, možda ti takve bolje stoje?
Nego, jesi ti video onu napisanu reč u zagradi?

Stigli pacijent i terapeut zajedno? To neki dogovor?

Pozdrav drugari. :mrgreen:
evo tebi jedan
srecko.jpg

Neka neko objasni Hlidu(i) da kolega naterasi stalno traži savt od kolegenice koje kojoj je profesija psihološka pomoć. E Evrpo, plači, ko bi sve u tebe...

Упс, онда се извињавам. И нисам те пријавио, то се само шалим. Уосталом, уверићеш се пошто нећеш добити Ц1 или тако нешто слично.

drugari sad imam OZBILJAN problem da vam kazem sta je u pitanju...
pozajmio sam drugu pare i sad se vec tri meseca pravi da je zaboravio a ja zelim te pare nazad, kako da mu trazim a da ga ne uvredim? evo vec dva dana smisljam kako cu

??? Ти још пазиш да га не увредиш?! То уопште није Европски, новчана средства су светиња, ако их је зајмао мора да их врати.

tooooooo drugar jel imas neke noove stranacke aktivnosti?

Немам никакве активности, јер ме мрзи да се цимам. Ја сам стари првоборац за Европску Србију, много сам тога претрпео, посебно у Милошевићево време. Нека се сада цимају ови други.

Једино што сам урадио у целој кампањи то је да сам дао потпис за кандидатуру Тадића и листу ДС-а, такође сам ишао и на предизборну конвенцију. То је уједно и све што ћу да урадим до краја кампање, јер је победа проЕвропских снага извесна и нема потребе да се трудим.

Nisi ni prvi ni poslednji koji ima neprijatnost da traži svoje. Drugi put pamet u glavu i ne pozajmljuj. Nikome.

Нема шта да му буде непријатно. Мени је један лик позајмио 50 Евра и ни реч ми није рекао годину дана. Нормално, ја се нисам ни трудио да му вратим пошто ни не помиње те паре.

Само ми један дан лик шаље поруку типа "пуно сам се разочарао у тебе, ја сам мислио да си ти другар, а у ствари си обичан преварант". Слепац. Капирам да не треба да ми прети за кинту и да досађује и долази на врата, али могао је макар суптилно да помене то кад се сретнемо, али не, милион пута смо се видели и ни реч ми није рекао, а онда шаље поруку неку као пичкица, не сме да ми каже у лице шта мисли.

Са друге стране, један студент са наочарима ми је позајмио 50 динара, и сваки дан кад ме сретне ме питао "царе, јел имаш да ми вратиш оних 50 динара". Не сећам се јесам ли њему вратио, мислим да нисам, али можда и јесам, не сећам се.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back