virtuelni
Veoma poznat
- Poruka
- 10.538
Jusa, pa to si težak ljakse? Auuu, to neka boles?
Pa stvarno ovu muziku možeš da čuješ po kafanama na ibarskoj magistrali ili u nekoj šatri na ravnoj gori
...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jusa, pa to si težak ljakse? Auuu, to neka boles?
...Мој факултет је шоу.
Пре сат времена асистент објавио распоред полагања за колоквијум.
Kolokvijum iz Sociologije zakazan za 18.04.2012. biće održan po sledećem rasporedu:
Studenti sa brojem indeksa od 1 do 150 od 12.45 časova
Studenti sa brojem indeksa od 151 do 300 od 13.30 časova.
Studenti sa brojem indeksa od 300 do - od 14.15 časova.
--Srdačan pozdrav,
Aleksandar Paško
И ми Вама срдачно отпоздрављамо. Хвала што Сте нас обавестили 2 сата пред колоквијум.
Ја сам ишао у почетку на предавања код њега (он нам држи предавања јер је Цветковић и декан, па као нема времена).
Не може да одржи дисциплину, а и слабо предаје, све чита са презентација.![]()
Безбедност.
Ми учимо из Цветковићеве, а Гиденс је на економији.

Bardan Sunči, otkud ti?
Pa kiša...
Axa, pokvari ti radni dan. Jesi našla ranac?

O Boze,dosao je Hildo...![]()
O Boze,dosao je Hildo...![]()
Nana?Yepp.
He's coming
He's coming
He's here had no fear
Stay by side and he take u for a ride
Kada sam ja studirao učio sam Petkovićevu Socijologiju sa socijologijom rada, danas mladi naraštaji, zahvaljujući petooktobarskoj koloni uče po Gidensu...![]()
pa idi u ushce taamo ima sveNe vredi meni da gledam kolekcije po net-u ako toga nema i tamo u radnji. Na njihovom sajtu ima svašta, ali nema u prodavnici. Ne znam ko još ovde drži opremu tog tipa.

Прорус увек али не мрзим Запад и да сам на челу државе свакако бих разговарао и преговарао са њима.

caaaaaaaao drugarice... kakvo je vreme kod vas je lii? kod nas je onako govnasto a ja razmisljam o naocarima, vidite, treba da kupim jedne za sunce, ali uvek imam problem jer nikako ne mogu da odaberem lepe i da mi leepo stoje, one od prosle godine mi se ne svidjaju viise nekakodobar dan (normalni) radni narode...![]()
Stigli pacijent i terapeut zajedno? To neki dogovor?
Pozdrav drugari.![]()