naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
kakvog smeha?zbog previše smeha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakvog smeha?zbog previše smeha.
A fanatizam obrnuto proporcionalan.Ne mozes da udjes u neke blokove na Novom Beogradu, ako ne znas navijacku pesmu crnog ili crvenog kluba.Ja znam i jednu i drugu, ovo je Srbija...
Што се тога тиче, смешни су. Пала би берба ушију само тако. Не знам никакве песме а идем свуда.
kakvog smeha?
Smešnog smeha drugarčiću.
Па кад нам је стадион леп. Има неки поред њега у комшилуку, у рупи. И кад је мало већа киша, имају грдне проблеме.Daj da vidim te noge, možda se i ja odlučim za njih.![]()
Што се тога тиче, смешни су. Пала би берба ушију само тако. Не знам никакве песме а идем свуда.
Neki život daju za jug.
![]()
Haha, noge su mi najbolja varijanta, kad pomislim na trolu u kojoj je +111, greju ljudi, a napolju + 40, odmah mi je lose.Covece, kad pre prodje ona duuga zima, u trenu...vreme brzo prolazi, ceo zivot nam prodje u nekoj borbi protiv inflacije i stranog okupatora.Kako da glasam za LDP, kad uopste ne znam sta je njihova politika?Oni samo daju protivargumente.Pa ne mozes na negaciji da gradis ozbiljan politicki stav.A Dveri su mi sumnjive, kao sto rekoh.
ou yea idem da spavkam, cao drugarccici
Ti si veeliki, ko ce teba da dira.Ma ni mene, naravno, ali mladji se fajtaju samo tako.

Samo hvališ, ništa ne pokazivaš.
Izbegavam gradski prevoz.
А то. Па треба понекад да се побију. На фер, без ножева и осталих оруђа. Тако дечаци одрастају.
Пола 2, ај лаку ноћ свима.
)
..."Duže izdržim pod vodom nego bez rakije ?"
![]()
Kad ste u studiju pazite šta radite, kamere su uvijek uključene
itd itd.
a dobrog ferveksa, bogtejebo...itd itd.
joj akomoze, ti me vazda nasmeješ![]()