SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Лепо време, Кафана празна... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Поздрав На_трен![]()

Поздрав на_тре(ска)н.![]()

Mesta, mesta...kralj je ušao u kafanu!

Mesta, mesta...kralj je ušao u kafanu!
Значи, Бота долази и на овај форум...
То је тај човек, то је тај геније, лепотан и државник, виртуоз свог посла и човек кога цела Србија обожава и воли јер нам доноси бољи стандард и нова радна места.

То је тај човек, то је тај геније, лепотан и државник, виртуоз свог посла и човек кога цела Србија обожава и воли јер нам доноси бољи стандард и нова радна места.

Ave, Caesar, morituri te salutant!
п.с. Могли би бар једном да пусте роме у баскету. Која дискриминација....![]()

idi bre merkabino...
sta vam je danas ljudi? el pun mesec ili ste pod uticajem nedozvoljenih supstanci?
Сто у ћошку за њега и сличне...
НАПОМЕНА
Конобар не служи сено...
Није човек толике школе учио,
да би хранио стоку....
А право живинче зна и само да се снађе...

Сто у ћошку за њега и сличне...
НАПОМЕНА
Конобар не служи сено...
Није човек толике школе учио,
да би хранио стоку....
А право живинче зна и само да се снађе...

Ја сам чуо да је господин Тадић у Немачкој изузетно цењен и поштован. То је доказ да је Борис државник светском калибра чим једна Меркелова устаје мирно чим се помене његово име. Права је срећа што се у овом тренутку родио такав државник, овај садашњи период умногоме подсећа на време Немањића када је Србија доминирала на свим пољима.
Ја сам чуо да је господин Тадић у Немачкој изузетно цењен и поштован. То је доказ да је Борис државник светског калибра чим једна Меркелова устаје мирно чим се помене његово име. Права је срећа што се у овом тренутку родио такав државник, овај садашњи период умногоме подсећа на време Немањића када је Србија доминирала на свим пољима.
hvala na najavi drugarcicu mojMesta, mesta...kralj je ušao u kafanu!
Ово ће да се пева када се по Србији захуктају мала породична предузећа захваљујући парама из претприступних фондова. Ово је иначе песма из Европске Уније, што значи да је супер и не може бити лошо.
preeelepo