skupstinska kafana :) 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
764_0.310474001332096174_500-novih-dinara.jpg

Mesta, mesta...kralj je ušao u kafanu!

Значи, Бота долази и на овај форум...

Сто у ћошку за њега и сличне...
НАПОМЕНА
Конобар не служи сено...
Није човек толике школе учио,
да би хранио стоку....
А право живинче зна и само да се снађе...

То је тај човек, то је тај геније, лепотан и државник, виртуоз свог посла и човек кога цела Србија обожава и воли јер нам доноси бољи стандард и нова радна места.

idi bre merkabino...:zcepanje:

sta vam je danas ljudi? el pun mesec ili ste pod uticajem nedozvoljenih supstanci?

idi bre merkabino...:zcepanje:

sta vam je danas ljudi? el pun mesec ili ste pod uticajem nedozvoljenih supstanci?

Ја сам чуо да је господин Тадић у Немачкој изузетно цењен и поштован. То је доказ да је Борис државник светског калибра чим једна Меркелова устаје мирно чим се помене његово име. Права је срећа што се у овом тренутку родио такав државник, овај садашњи период умногоме подсећа на време Немањића када је Србија доминирала на свим пољима.

Ја сам чуо да је господин Тадић у Немачкој изузетно цењен и поштован. То је доказ да је Борис државник светском калибра чим једна Меркелова устаје мирно чим се помене његово име. Права је срећа што се у овом тренутку родио такав државник, овај садашњи период умногоме подсећа на време Немањића када је Србија доминирала на свим пољима.

Као и Горбачов...

Ово ће да се пева када се по Србији захуктају мала породична предузећа захваљујући парама из претприступних фондова. Ово је иначе песма из Европске Уније, што значи да је супер и не може бити лошо.

Ја сам чуо да је господин Тадић у Немачкој изузетно цењен и поштован. То је доказ да је Борис државник светског калибра чим једна Меркелова устаје мирно чим се помене његово име. Права је срећа што се у овом тренутку родио такав државник, овај садашњи период умногоме подсећа на време Немањића када је Србија доминирала на свим пољима.

jako je cenjen...kad andja podvikne: ''HALT'' BoTa napuni gace...

Ово ће да се пева када се по Србији захуктају мала породична предузећа захваљујући парама из претприступних фондова. Ово је иначе песма из Европске Уније, што значи да је супер и не може бити лошо.

Znao sam ja Hlido da si dečko na mestu i patriota. Nego zahebavaš ljude ko onaj Dragoš.

I samo da znaš da sam se lično zauzimao za tebe kad su pojedinci proneli glas da te treba trajno banovati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back